< Terug naar alle leden

Jacob van Dam ICT Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

In 2012 is Jacob van Dam ICT als ZZP’er begonnen. De dagelijkse werkzaamheden van Jacob bestonden toen uit programmeren en in de avonduren en op zaterdag was er nog een computerwinkel voor consumenten. Deze computerwinkel is inmiddels gestaakt, en wij hebben een aantal collega’s verwelkomt. Sinds dien focussen we ons voornamelijk op development projecten voor diverse zakelijke relaties en daarnaast voeren wij het systeembeheer en netwerkbeheer uit bij diverse vaste zakelijke relaties.

De kracht van Jacob van Dam ICT is dat we meedenken in het eindproduct. Wij willen altijd iets bouwen dat bijdraagt aan het reeds bestaande proces of nieuw te ontwikkelen proces. We zijn flexibel, maar doen het graag in één keer goed. Wij houden van duidelijke afspraken.

Kortom, wij bouwen dagelijks webapps, webshops en websites. Tevens bouwen we koppelingen met diverse systemen of het machinepark binnen jouw bedrijf en bouwen we automatiseringssoftware om bedrijfsprocessen verbeteren. En we worden ingehuurd om het systeembeheer en netwerkbeheer bij diverse bedrijven uit te voeren.

Wij leveren verschillende diensten voor zakelijke relaties. Meer weten over onze diensten? Of wij iets voor jou (bedrijf) kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ruim 10 jaar ervaring in development en ICT oplossingen
Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met complexe en uitdagende programmeer / development projecten en ondersteunen klanten op gebied van ICT.

Bouwen van webapplicaties, webshops en websites
Ontwikkelen van automatiseringssoftware en koppelingen tussen systemen
ICT ondersteuning zoals systeem- en netwerkbeheer, Microsoft 365 omgeving en VOIP-telefonie
Wij garanderen transparantie, maken verbinding met jouw bedrijf en gaan voor een duurzame relatie.

Wij ontwerpen, realiseren en optimaliseren. Van concept op papier, naar digitaal ontwerp en uiteindelijk een werkend eindproduct. Dat is waar wij goed in zijn. Tijdens deze processen denken we met je mee. Wij kijken wat bij jouw bedrijf past. Het gaat om hetgeen je wilt bereiken en uitdragen met een webshop, website, webapplicatie. Daarnaast ontwikkelen we efficiente koppelingen of automatiseringssoftware die bedrijfsprocessen verbeteren of (deels) automatiseren.

Onze dienstverlening
In een notendop onze dienstverlening op een rijtje. Wij helpen je graag verder met een van onze diensten. Laat ons weten waarmee we jouw bedrijf kunnen helpen door contact met ons op te nemen.

Webapps
Webbapplicaties, oftewel webapps, is software die je online via je browser kunt benaderen. Webapps kunnen veel automatiseren en informatie leveren uit diverse systemen.

Webshops
Biedt producten online aan! Wel of geen maatwerkproducten. Wordt de website goed gevonden in Google, en hoe scoor je het beste in diverse zoekmachines?

Websites
Met een website wordt een bedrijf beter online vindbaar. Wek met een website, in jouw huisstijl, vertrouwen bij nieuwe óf bestaande klanten. Een website is het visitekaartje van jouw bedrijf.

Automatisering
Heb je terugkerende taken binnen jouw bedrijf? Automatisering levert tijd op, brengt meer structuur in de organisatie en draagt bij aan een verbeterde kwaliteit van het bedrijfsproces.

Koppelingen
Koppel diverse systemen binnen jouw bedrijf. Bijvoorbeeld een webshop met een boekhoudsysteem of het machinepark. Een koppeling verkleint de kans op foutieve data-invoer.

ICT Diensten
Microsoft 365 omgeving, zakelijke computer- en serversystemen, netwerkbeheer, VoIP telefonie. Elk bedrijf heeft het nodig. Wij leveren ICT diensten en producten die gepaard gaan met passend en eerlijk advies.


Contactgegevens
De Hofstede 30
4033 BV Lienden
T: 085-8768962
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: -
Jaaromzet: -