< Terug naar alle leden

Coöperatie Catermaat W.A. Branche: Industrie, Food

Bedrijfsomschrijving

Lopen uw medewerkers of leerlingen soms futloos rond? Is het ziekteverzuim hoger dan verwacht? Maken mensen onnodig veel fouten of vindt u dat ze te weinig initiatief nemen? Met een lekker, vitaal, verantwoord aanbod eten en drinken op maat geeft Catermaat medewerkers en leerlingen dagelijks nieuwe energie. Zodat zij hun bedrijfs-, school- en persoonlijke doelen sneller en gemakkelijker behalen. Onze visie: Catermaat voedt energie.

Onze coöperatieve uitgangspunten
Als hechte coöperatie delen we een missie: uw medewerkers of leerlingen dagelijks fysieke en mentale energie geven om hun doelen te bereiken. Dat doen we door u en uw energiebehoefte te leren kennen, altijd voor u klaar te staan en u regelmatig te verrassen. Deze coöperatieve uitgangspunten monden vaak uit in vriendschappelijke contacten en plezierige, langdurige klantrelaties. Lees meer over onze vendingautomaten en school- en bedrijfscatering.

Catermaat in het kort
focus op verhoging energiepeil
heldere kijk op voedingswaarde
ruim 20 jaar ervaring in vending
regionaal actief, altijd dichtbij
directe, persoonlijke contacten
behulpzaam en snel schakelend

De hele dag door energie
Hoe zorgt u voor een prettige omgeving die tot topprestaties prikkelt? Met een lekker, verantwoord en gevarieerd aanbod eten en drinken. Afgestemd op de energiemaat van uw medewerkers en leerlingen. Zo voelen zij zich de hele dag door energiek. Ook tijdens overwerk, nachtdiensten, tentamens en vergaderingen.

Presteren als de beste!
Energieke medewerkers en leerlingen tellen voor twee, presteren beter en bereiken hun doelen sneller. Daarom vormt hun energiebehoefte ons uitgangspunt. Met een aantrekkelijk, in overleg vastgesteld assortiment brengen we fysieke en mentale, snelle en duurzame energie op uw werk en energie op uw school.

‘Zin in koffie?’ De beste gespreksopener die er is!
Maatkoffie belooft u een leuk, ontspannen en bijzonder begin van elk gesprek. Of u nu met een collega of zakelijke relatie praat: onze koffie creëert een warm contactmoment, zet de juiste toon en maakt elk gesprek uniek. Daarom is Maatkoffie zakelijk én sociaal onmisbaar!

Vendingautomaten
Vendingautomaten besparen u personeelskosten en bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot lekker en verantwoord eten en drinken. Is uw kantinecatering met personeel niet meer rendabel? Draaien medewerkers ploegendiensten zonder onbeperkte toegang tot eten en drinken? Hebben uw huidige vendingautomaten vaak storingen of bevatten ze regelmatig producten over de datum? Met Catermaat-vendingautomaten nemen wij al deze zorgen bij u weg.

Catering voor scholen en bedrijven
Is uw kantine een plek waar uw leerlingen of medewerkers graag komen? Is het aanbod aantrekkelijk genoeg om er dagelijks te lunchen? Als school- en bedrijfscateraar maken wij uw kantine tot hét oplaadpunt voor leerlingen en medewerkers. Met vers en verantwoord, lekker en afwisselend eten en drinken laden we dagelijks de batterijen op. Zodat ze weer fit aan de slag kunnen.

Schoolcatering: energie op school
Blijven uw leerlingen in de kantine eten? Of slaan zij slechte snacks buiten school in? Met gezonde schoolcatering maken wij van uw kantine een energieke plek waar leerlingen graag samen eten. Met een frisse uitstraling en uitnodigend lunchaanbod. Onze broodjes zien er heerlijk uit, smaken top én zijn gezond. Vers en verrukkelijk. Verantwoord en gevarieerd. Vriendelijk geprijsd en afgestemd op uw leerlingen en de situatie op uw school. Met schoolcatering op maat houden wij uw leerlingen energiek én op school.

Bedrijfscatering:
energie op het werk
Met bedrijfscatering op maat helpen wij u aan energiekere medewerkers. Hoe vitaal en productief zijn zij? Dwalen ze snel af tijdens vergaderingen? Zitten ze rond 16.00 uur futloos voor hun scherm? Verliezen ze tijdens overwerk hun scherpte op de werkvloer? Via bedrijfscatering vullen wij hun energietekort aan waar nodig. Werknemers presteren vele malen beter met een alerte geest en goed gevulde maag.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!
Samen het energiepeil binnen uw bedrijf, school of instelling verhogen?
Bel 0800 – 02 30 788 of stuur een e-mail naar backoffice@catermaat.nl.


Contactgegevens
Veldsteen 30
4815 PK Breda
T: 0800-0230788
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: -
Jaaromzet: -