< Terug naar alle leden

Brabant Wonen Groep Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

Brabant Wonen Groep groeit snel. Dat doen we door anders naar de vastgoedmarkt te kijken en daar ook op in te spelen. Door vast te houden aan deze filosofie bouwen we samen aan een bestendige, duurzame en omvangrijke vastgoedportefeuille.

Voor Brabant Wonen Fonds 1, 2 en 3 zoeken, selecteren en kopen wij vastgoed in en rondom stedelijke gebieden in Noord-Brabant waarvan we zeker weten dat deze goede verhuur mogelijkheden hebben. Wij richten ons daarbij vooral op grotere, karakteristieke woonhuizen in het duurdere segment om die vervolgens te ontwikkelen tot betaalbare appartementen. Daardoor voegen wij wooneenheden toe aan de woningmarkt zodat vrije sector huurders in huizen kunnen wonen die normaliter onbereikbaar voor ze zouden zijn. Hierdoor is de huurders doelgroep trouwer en het verloop kleiner. We beperken hiermee uw beleggingsrisico en bieden we u zekerheid, zodat u met uw investering een extra inkomen genereert.

Investeren bij Brabant Wonen Groep zorgt voor een goed rendement op uw gespaard vermogen.

Missie
Wij genereren inkomsten voor onze obligatiehouders door waarde te creëren met hun vermogen. Dit doen wij door duurzaam en zorgvuldig te investeren in Brabants vastgoed. Financiële risico’s voor onze cliënten beperken wij door zekerheden af te geven zoals het eerste recht van hypotheek of door het creëren van overwaarde bij aanvang.

Visie
Ons doel is om steeds meer mensen financieel te ontzorgen en financiële vrijheid te laten ervaren voor nu of voor later. Door het investeren zo toegankelijk en eenvoudig mogelijk te maken willen wij uitgroeien tot een van de meest duurzame investeringsmaatschappijen van Brabant. Onze activiteiten doen veel bedrijven groeien waarmee economie en werkgelegenheid wordt ondersteund.

Waarden
- Persoonlijk
- Transparant
- Duurzaam
- Maatschappelijk
- Gedreven
- Ondernemend

Diversiteit in uw portefeuille
Een gouden regel bij beleggen is dat je niet op één paard moet wedden. Dit is een van de redenen waarom beleggers voor vastgoed obligaties kiezen. Ze diversifiëren hierdoor hun portefeuille. Vastgoed obligaties zijn onmisbaar in een gezonde mix.

Natuurlijk kan men zelf ook rechtstreeks investeren in vastgoed. Wanneer u een Brabants Wonen obligatie fonds koopt, kiest u voor een deskundige vastgoedbeheerder die het belegde geld zal aanwenden om de juiste panden aan te schaffen en te verhuren.

Tegelijkertijd zorgt Brabant Wonen dat een gezond beheer van de vastgoed portefeuille in acht wordt genomen.

Vast rendement
Wellicht de belangrijkste reden om voor vastgoed obligaties te kiezen is het vaste rendement. Bij het aankopen van de obligaties weet een belegger op voorhand hoeveel men jaarlijks zal krijgen in de vorm van rente-uitkering.

Daarnaast hebben vastgoed obligaties minder aandacht en opvolging nodig dan aandelen.

Investeren in vastgoed obligaties is bovendien minder inflatie gevoelig. Historisch gezien heeft vastgoed een veel sterkere correlatie met inflatie dan aandelen of obligaties. Dat betekent dat huuropbrengsten en de waarde van het vastgoed meestijgen met inflatie. Wanneer inflatie aantrekt, zullen de inkomsten uit vastgoed mee stijgen. Daarom wordt het ook wel de ideale inflatie hedge genoemd.

Waardevast
Vastgoed, het pand en de grond waarop het staat, zal altijd een reële waarde behouden. Daarnaast blijven de (huur)inkomsten die het pand opbrengt ook altijd waarde houden voor toekomstige investeerders. Vastgoed zal dus altijd waarde blijven houden, wat niet gezegd kan worden van bijvoorbeeld aandelen of cryptomunten.

Onze obligatiefondsen bieden bovendien twee mogelijkheden. Zekerheid door minimaal 25% overwaarde of nog meer zekerheid door 1e hypotheek

Diversiteit
Vastgoed obligaties zijn aantrekkelijk voor een grote groep beleggers. Dat het natuurlijk meer rente oplevert dan een spaarrekening hoeven we natuurlijk niet toe te lichten.

Een andere belangrijke reden is dat men via vastgoed obligaties de totale beleggingsportefeuille diverser maakt. Daarnaast zijn de beleggingen via vastgoed minder gevoelig inflatie.

Rendement
Vastgoed obligaties kenmerken zich door vaste rente uitbetalingen per kwartaal. Deze rente is afhankelijk van het gekozen fonds.

Alle fondsen kennen daarnaast een mogelijke bonusrente van 2% per jaar*

Dit levert een continue inkomstenstroom en stabiel rendement op die gebaseerd ` zijn op lopende inflatie-ongevoelige huurinkomsten.

Zekerheid
- Overwaarde zekerheid
- 1e hypotheek zekerheid
- Inflatiebestendig
- Blijvende waarde vastgoed
- Solide rendement


Contactgegevens
Stationslaan 3 A
4815 GK Breda
T: 076-2054291
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: -
Jaaromzet: -