< Terug naar alle leden

Major Projects Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

Future-proof Human Capital
Strategy | Restructuring | Talent
Strategische Personeelsplanning, Organisatieverandering, Talent Management, Leiderschap
Advies, Project Management, Interim Management, Commissaris.

Major Projects helpt organisaties de strategie en ambitie te vertalen naar doelgericht en duurzaam human capital management.
Strategische Personeelsplanning helpt bij een groeistrategie, herstructurering, reorganisatie, maar ook als periodieke exercitie om een duurzame, optimale match tussen medewerkers en organisatie(doelen) te bewerkstelligen en bewust aandacht te besteden aan de inzet en ontwikkeling van medewerkers.
Het resultaat is een strategisch personeelsplan, met onder andere een kwantitatieve en kwalitatieve analyse van de huidige bezetting, een concrete blauwdruk voor de toekomstige bezetting en een plan van aanpak hoe daar te komen, inclusief succession planning en in-, door- en uitstroomplannen.  
Samen met het management wordt gekeken naar de talenten en hoe deze te behouden en ontwikkelen. Hierbij houden we niet alleen rekening met ervaring en skills maar ook met houding, wendbaarheid en de gewenste cultuur.
Major Projects kan desgewenst de juridische en organisatorische executie van het strategisch personeelsplan verzorgen.
Met het oog op de strategische doelen en toekomstbestendigheid kan Major Projects daarnaast de HR tools herzien en de “way of working” van managers en medewerkers laten aansluiten bij de organisatiedoelen en gewenste organisatiecultuur.

Major Projects gelooft in pragmatische, maatwerkoplossingen voor iedere organisatie. Onze werkwijze is flexibel, maar altijd aansluitend op de behoefte van de opdrachtgever. Of er nu een talent review voor één team gedaan moet worden, een strategische personeelsplanning voor de gehele organisatie of een reorganisatie, alles is mogelijk.


Contactgegevens
Bruistensingel 400
5232 AG 's-Hertogenbosch
T: 06-23413172
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: -
Jaaromzet: -