< Terug naar alle leden

Marks Wachters Notarissen Branche: Zakelijke dienstverlening, Notariskantoor

Bedrijfsomschrijving

Dé notaris van Eindhoven, Nuenen en omgeving

Bij Marks Wachters notarissen ben je zeker van je zaak. Wij denken met je mee, leveren maatwerk en oplossingen voor jouw specifieke situatie. Ontdek zelf de meerwaarde van een persoonlijke en betrokken notaris!

Advies voor startups

Is ondernemen echt wat je wilt, dan denk je er waarschijnlijk aan om een eigen bedrijf op te richten. Een bedrijf oprichten kan op diverse manieren. Het begint met de keuze voor de juiste rechtsvorm. Het is nodig om meerdere keuzes af te wegen om direct een goede start te maken. Onze specialisten helpen je graag bij de start van jouw onderneming en de keuzes die je hierbij moet maken!

Van idee tot bedrijf
Als je jouw bedrijfsidee gaat omzetten in een daadwerkelijk bedrijf, is het maken van een ondernemingsplan van belang. Denk na over jouw Unique Selling Point. Waarin onderscheidt jouw startup zich van de rest? In het ondernemingsplan breng je alle risico’s in kaart, maar bekijk je ook je financiële benodigdheden. Denk hierbij goed na over de volgende onderwerpen:

Jouw ondernemerskwaliteiten;
De behoefte van de markt;
Marketingplan;
Wettelijke eisen;
Benodigde financiën;
Is het plan concreet?

Een sterk ondernemingsplan geeft inzicht in de haalbaarheid van jouw idee. Daarnaast is een sterk ondernemingsplan een voorwaarde voor een financiering bij de bank. Dat is belangrijk in het geval je persoonlijk niet genoeg financiële middelen hebt om de onderneming te starten.

Rechtsvormen
Naast het hebben van een uniek bedrijfsidee en een sterk ondernemingsplan, is het ook belangrijk na te denken over de rechtsvorm van jouw startup. Start je een eenmanszaak of kies je voor de oprichting van een BV? Je moet bij deze keuze bijvoorbeeld denken aan de risico’s die jij en je bedrijf lopen. Is het acceptabel als je ook privé aansprakelijk bent of juist niet?

Marks Wachters notarissen kan je begeleiden bij dit hele proces. Wij zijn dé notaris voor startups. Samen met jou bekijken wij meerdere mogelijkheden die inspelen op jouw wensen. Wij adviseren en communiceren in duidelijke taal, zijn betrokken bij jou en je bedrijf en we zijn flexibel en schakelen snel. Dit helpt jou om goed van start te gaan. Als je de weg naar een startup voor het eerst bewandelt, maar ook als je een ervaren ondernemer bent, helpen wij je graag.

Sparren over ideeën
Onze notarissen, juristen en adviseurs spreken dagelijks met ondernemers. Vraagstukken op allerlei gebied worden aan ons voorgelegd en wij adviseren over een breed scala aan zaken waarmee ondernemers en hun bedrijven te maken hebben. Onze ervaringen en expertise gebruiken wij graag om je verder te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op als je jouw bedrijfsideeën eens aan ons voor wil leggen.

Over Marks Wachters notarissen
Sinds 1949 combineren wij bij Marks Wachters notarissen hoogwaardige dienstverlening met persoonlijk aandacht. Bij Marks Wachters notarissen focussen wij ons op de particulieren en ondernemers van regio Groot Eindhoven. Omdat ons kantoor een lange geschiedenis kent lees je op deze pagina alles over ons.


Of je nu een huis gaat (ver)kopen, een BV wilt oprichten, een testament op wilt laten maken, een schenking wilt doen, een verklaring van erfrecht nodig hebt of behoefte hebt aan ondernemersadvies, bij ons ben je aan het juiste adres!

Onze manier van werken: Duidelijk en betrokken
Marks Wachters notarissen is een laagdrempelig notariskantoor dat hoogwaardige dienstverlening met persoonlijke aandacht combineert. Hoewel wij al sinds 1949 bestaan en een begrip zijn in de regio Groot-Eindhoven zijn wij niet in het verleden blijven hangen. Met onze blik gericht op de toekomst helpen wij jou als duidelijk en betrokken adviseur bij allerlei vraagstukken in jouw leven.

Duidelijk en betrokken, daar staat Marks Wachters voor. Met ‘duidelijk’ bedoelen wij dat wij in gewone mensentaal met jou communiceren en onnodig moeilijk taalgebruik vermijden. Met ‘betrokken’ wordt bedoeld dat wij voor een persoonlijke benadering gaan: jij moet je thuis voelen bij onze mensen en bij ons op kantoor. Daarom zijn wij gehuisvest in een modern, eigentijds kantoor met een warme uitstraling aan de rondweg van Eindhoven (Onze Lieve Vrouwestraat 8).

Onze dienstverlening wordt met meer dan 1000 unieke cliëntenreviews door onze cliënten gemiddeld beoordeeld met een 9+!


Contactgegevens
Onze Lieve Vrouwestraat 8
5623 PE Eindhoven
T: 040-2448855
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1949
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -