< Terug naar alle leden

Law & More Advocaten Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

Advocaat Eindhoven – Law & More
Goede en snelle communicatie
Onze advocaten luisteren naar uw zaak en komen met een doelgericht plan van aanpak

Persoonlijke aanpak
Dankzij onze werkwijze worden we door onze cliënten beoordeeld met een 9.4 gemiddeld

Onze Expertises
- Ondernemingsrecht
- Scheidingsadvocaat
- Advocaat Vastgoedrecht
- Incasso Advocaat
- Advocaat Arbeidsrecht
- Milieurecht Advocaat
- Energierecht Advocaat
- Immigratie-advocaat
- Strafrechtadvocaat

Wie zijn de advocaten van Law & More?
Wij zijn een dynamisch advocatenkantoor met een internationaal karakter. Wij spreken Nederlands, Engels, Frans, Duits, Turks, Russisch en Oekraïëns. Ons kantoor biedt diensten op een groot aantal rechtsgebieden voor ondernemingen, overheden, instellingen en particulieren. Onze cliënten komen uit binnen- en buitenland. We staan bekend om onze betrokken, laagdrempelige, gedreven, no-nonsense aanpak.

U kunt bij Law & More terecht voor vrijwel alle zaken waarvoor u een advocaat of jurist nodig heeft.

Uw belang staat bij ons altijd voorop;

Wij hanteren redelijke tarieven en werken transparant;
Wij hebben vestigingen in Eindhoven en Amsterdam.
Staat uw specifieke vraag of situatie niet op onze website? Aarzel niet en neem contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij u hiermee ook goed helpen.

De werkwijze van onze advocaten
1. Kennismaking
Benieuwd naar hoe u ervoor staat in uw juridische kwestie en wat Law & More voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Law & More. U kunt zowel telefonisch als per e-mail kennis maken met en uw vraag voorleggen aan onze advocaten. Desgewenst plannen zij een afspraak voor u in op het kantoor van Law & More.

2. Case samen bespreken
Tijdens de afspraak op het kantoor van Law & More maken wij verder kennis met u, bespreken wij de achtergrond van uw vraag en wat de mogelijke oplossingen zijn in uw juridische kwestie. Verder geven de advocaten van Law & More aan wat zij concreet voor u kunnen betekenen en wat uw eventuele vervolgstappen kunnen zijn.

3. Stappenplan uitvoeren
Wanneer u Law & More de opdracht geeft om uw belangen te behartigen, stellen onze advocaten een overeenkomst van opdracht op. Deze overeenkomst beschrijft de afspraken die zij eerder met u hebben besproken. Uw opdracht zal doorgaans worden uitgevoerd door de advocaat waar u contact mee heeft gehad.

4. Zaak afhandelen
De wijze waarop de afhandeling van uw zaak geschiedt, is afhankelijk van uw juridische vraag, dat bijvoorbeeld kan zien op het opstellen van een advies, het beoordelen van een contract, of het voeren van de gerechtelijke procedure. Bij Law & More begrijpen wij dat iedere cliënt en zijn of haar situatie anders is. Daarom hanteren wij een persoonlijke aanpak. Onze advocaten streven er altijd naar om iedere juridische kwestie snel tot een goed einde te brengen.


Contactgegevens
De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven
T: 040-3690680
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -