< Terug naar alle leden

Colliers Eindhoven Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

Wereldwijd leider in vastgoeddiensten

Colliers (NASDAQ, TSX: CIGI) is een toonaangevende veelzijdige onderneming voor professionele dienstverlening en beleggingsbeheer. Onze 17.000 ondernemende medewerkers zijn actief in 62 landen en werken samen om klanten duurzaam advies te geven over vastgoed en investeringen.

Onze ervaren leiding heeft een aanzienlijk aandeelhouderschap. Al meer dan 27 jaar hebben de aandeelhouders een jaarlijkse beleggingsrendementen van 20% opgeleverd. Colliers heeft een jaaromzet van 4,3 miljard dollar en 65 miljard dollar aan vastgoed onder beheer. Colliers maximaliseert het potentieel van vastgoed om het succes van onze klanten, onze investeerders en onze mensen te versnellen.

Wij zijn experts
Uw succes in ons succes. We streven naar uitzonderlijke resultaten met de juiste vastgoedoplossingen voor u, waar u ook actief bent.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijk voor Colliers. Doen wat goed is, is één van onze kernwaarden. Of het nu gaat om diversiteit en inclusiviteit, duurzaamheid of het geven van de juiste datagedreven adviezen aan opdrachtgevers. Wij geloven in verantwoord ondernemen, de juiste dingen doen voor mens, maatschappij en klant. Zo dragen wij bij aan een duurzame en inclusieve samenleving, nu en in de toekomst.
Duurzaam vastgoed
De vastgoedsector is verantwoordelijk voor ruim 30% van de CO2-uitstoot in Nederland. Door het veranderende klimaat moeten we op een andere manier omgaan met nieuwbouw en gebruik van onze gebouwen. Colliers wil vanuit haar rol als adviseur een belangrijke rol spelen in de verduurzaming van vastgoed, door:

• bedrijven proactief te stimuleren hun vastgoed te verduurzamen
• innovatieve duurzaamheidsoplossingen te ontwikkelen die eigenaren helpen om te verduurzamen
• onderzoek te doen naar duurzaamheidsontwikkelingen en implicaties wetgeving
• het podium te zoeken via seminars, opiniestukken en publicaties
• goed voorbeeldgedrag te vertonen

Wij zijn Founding Global Partner van de World Green Building Council: de grootste internationale organisatie die werkt aan duurzaam vastgoed. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Dutch Green Building Council en zijn we lid van de Werkgroep Kantoren die is opgezet in het kader van het Deltaplan Duurzame Renovatie.
Klimaatneutraal zijn
Al onze kantoren hebben inmiddels een A-label. Ons hoofdkantoor in Amsterdam heeft een BREEAM Nieuwbouw en Renovatie certificaat. Daarmee zijn we er nog niet. Onze doelstelling is om in 2025 een klimaatneutrale bedrijfsvoering te hebben en ons energieverbruik elk jaar met minimaal 5% te verminderen. Deze doelstelling hebben we laten doorrekenen en vastleggen in onze CO2-prestatieladder certificaat niveau 3, uitgegeven door het SKAO. Lees hier meer over in de infographic of in ons CO2-beleid.

Ons mobiliteitsplan stimuleert medewerkers om zo veel mogelijk met deelauto’s, fietsen, elektrische scooters en het openbaar vervoer te reizen. Zo verminderen wij actief onze vervoersuitstoot.

Tot slot heeft elk kantoor een duurzaamheidsambassadeur die zorgt voor continue aandacht voor het onderwerp duurzaamheid en nieuwe initiatieven doorvoert die bijdragen aan het verlagen van onze CO2-voetafdruk.

Compliance
Het ontwikkelen en handhaven van hoge normen en waarden staan bij ons hoog in het vaandel. Onze code of Ethics & Conduct is hiervan een uitwerking en geeft aan hoe wij in onze dagelijkse dienstverlening handelen. Het is gericht op ethisch en integer handelen, het voorkomen van belangenverstrengeling en transparantie. Alle medewerkers hebben deze code ondertekend.

Onze medewerkers zijn verantwoordelijk voor hun eigen handelen. Tegelijkertijd is ons beleid erop gericht om verdenkingen van onjuist handelen actief te melden. Het toezicht hierop vindt plaats door de Compliance Officer Daan Potjer.

Voor onze medewerkers is er een klokkenluidersregeling waar anoniem klachten of vermoedens van niet-integer handelen kunnen worden gemeld. De opvolging wordt door een onafhankelijk externe partij opgevolgd.


Contactgegevens
Kennedyplein 2
5611 ZS Eindhoven
T: 040-2121110
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1987
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -