< Terug naar alle leden

Meat Insiders Branche: Industrie, Food

Bedrijfsomschrijving

Meat our mission
De intentie van Meat insiders is een betrouwbare partner/producent van vleesproducten te zijn met toegevoegde waarde voor onze afnemers en voor Meat insiders in de industriële markt (B2B).Hierbij staan respect voor mens, milieu en duurzaamheid centraal.

Ethiek, menswaardig gedrag en integriteit zijn uitgangspunten van dit beleid. Discriminatie en afwijkend gedrag worden niet getolereerd. Dit betreft ook onze leveranciers en ingeschakelde “derden”.

Persoonlijke verantwoordelijkheid voor het eigen handelen is uitgangspunt in de samenwerking met alle personeelsleden, leveranciers in de ruimste zin van het woord en afnemers.

Voor alle partijen dient de samenwerking een positief resultaat te geven.

Het voortdurend streven naar duurzaamheid is een ander uitgangspunt. Mogelijke schade en overlast naar milieu en omgeving dient zoveel mogelijk beperkt te worden. Hierbij is het scheiden en verwaarden van af- en uitvalstromen een aandachtspunt.

Wij willen in onze contacten transparant zijn naar onze klanten en oplossingen op maat bieden met een heldere performance verbintenis.

Flexibiliteit is belangrijk om in te kunnen spelen op de behoeften van de afnemer binnen gestelde kaders. Hierbij staan snelheid en creativiteit in het reageren op een nieuwe vraag voorop in een productie-omgeving met uiteenlopende technische mogelijkheden.

Nadrukkelijk staat het leveren van kwaliteit voorop. In zijn segment dient Meat insiders nog sterker gezien te worden als een leverancier van kwaliteit. Dit betekent, dat we voorop wensen te lopen en dat onze leveranciers en afnemers binnen dit beeld dienen te passen.

Core competencies
Kernpunten van Meat insiders:

- Met plezier werken, gemotiveerd en betrokken;
- Geen concessies aan kwaliteit, doorlopend streven naar beter;
- Integriteit is een kernwaarde;
- No-nonsense, bescheiden, gedreven en enthousiast;
- Informele, flexibele organisatie;
- Maximale verantwoordelijkheid bij mensen;
- “Beperkt” assortiment, in balans met productie/markt;
- Glas is half vol”. Denken in oplossingen, kansen en niet in problemen;
- Zeer kosten efficiënt;
- Orde-netheid-opgeruimd: binnen en buiten;
- Goede en duidelijke communicatielijnen;
- Geen verrassingen;
- Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

Meat our company
Sinds 1985 zijn wij actief op de markt van verse en diepgevroren klant-specifieke vleeshalffabrikaten.

De werkwijze in uw branche heeft zich de afgelopen decennia sterk ontwikkeld.

Leveranciers van convenience-foodproducten specialiseren zich meer en meer in de levering van eindproducten en vervullen vaker de rol van assemblagebedrijf met oog voor detail. Het belang van goede partners voor het leveren van klant specifieke halffabricaten met een hoge kwaliteit is evident.

Meat insiders is zo’n partner. Wij zijn voortdurend in beweging om zo een optimale- en kosten-efficiënte productie te garanderen.

Wij hebben de afgelopen jaren flink voor u geïnvesteerd in kennis en productielijnen om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Ieder zijn specialiteit.

Meat insiders is dé ontwikkel- en productiepartner van vleeshalffabricaten voor de convenience industrie.

We zijn gevestigd in moderne bedrijfspanden in Helmond en in Beuningen en tellen circa 90 bevlogen vaste medewerkers.

Meet our quality
Kwaliteit is een breed en veelomvattend begrip en betekent niets meer of minder, dan dat we doen wat de ander verwacht.

Kwaliteit is ook geen constant gegeven. In de tijd veranderen de verwachtingen.

Kwaliteit is ook niet een keer perfect presteren, maar voortdurend voldoen aan de verwachtingen. Kwaliteit maak je niet alleen, maar samen met anderen, kwaliteit betekent, dat alle stukjes van de puzzel op de juiste plaats liggen en zo zijn er vele invalshoeken om naar kwaliteit te kijken.

Eerlijkheid en integriteit staan hierbij voorop.

Wij beschikken over de juiste Europese normeringen. Zo zijn we in het bezit van EG erkenningen, IFS- (higher level), halal-, gluten-vrij-, QS- certificering en zijn aangesloten bij Risk plaza. Onze zorgvuldige bereidingswijzen worden permanent bewaakt door onze eigen kwaliteitsdienst maar ook door diverse laboratoria, kwaliteitsdiensten van onze klanten en certificerende instanties. Zo staan wij garant voor de optimale kwaliteit, zuiverheid, houdbaarheid, samenstelling en hygiëne van onze producten.


Contactgegevens
Achterdijk 1
5705 CB Helmond
T: 088-5000456
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -