< Terug naar alle leden

Concepts by Jones Branche: Bedrijfshuisvesting, Vastgoed

Bedrijfsomschrijving

We breathe life in stones by telling their story.

Concepts by Jones bedenkt woon-, werk- en zorgconcepten. Dit doen we door ideeën en verhalen te creëren die mensen emotioneel binden aan jouw vastgoedproject, -product, of -dienst.

Geef je klanten dus meer dan gewoon een doos en zorg ervoor dat het een speciaal cadeautje wordt!
We vinden het allemaal leuk om cadeaus te ontvangen, maar hoe bijzonder is het als de gever aandacht besteedt aan het cadeau. Niet alleen aan het inpakpapier, maar ook wat er in de doos zit.. Iets waarvan zij weten dat JIJ ernaar verlangt.

Dit is precies hoe wij omgaan met onze vastgoedprojecten. We doen strategisch onderzoek, gebruiken doelgroep analyse, positionering, persona creatie, storytelling, concepten en branding om jouw doelgroep naar jouw specifieke project te trekken.

Onze concepten zijn geen vage ideeën, maar bevatten strategische praktische elementen om te zorgen voor een grotere omzet!

We visualiseren visies van innovatieve en duurzame bedrijven. Onze diensten omvatten:
* Brand story
* Brand purpose
* Target group analysis (BSR)
* Persona development
* Strategy
* Creative strategy Advice
* Brand communication
* Customer journey
* Brand naming
* Online & Offline design
* Signing
* Presentation to stakeholders
* Wordplay & Slogans
* DNA development
* Brandbook

Werkwijze/ team
Met duurzaamheid en effectiviteit in gedachten hebben we een team van specialisten in verschillende sectoren en achtergronden verzameld. Iedere project dat we aanvliegen krijgt onze volledige aandacht, samenkomen om een project te bespreken is daarom een MUST. In deze brainstormsessies komen creatieve concepten niet alleen tot leven, maar worden ze ook kritisch getoetst waardoor de klant hier een goed doordacht voorstel aan overhoudt. Wanneer eenmaal een concept/idee is goedgekeurd gaan de betrokken experts aan de slag en komen we regelmatig samen tot het project is afgerond. Benieuwd naar ons werk? Dat kan! Bekijk onze projecten via https://www.conceptsbyjones.com/projects/

Laten we een kopje koffie drinken! We vinden het leuk om met projectontwikkelaars, architecten, investeerders, makelaars of innovatieve & duurzame bedrijven te werken met een rijke historie. Neem gerust contact op via info@conceptsbyjones.com of bel naar 06-20390095


Contactgegevens
Strandgaper 1
4553 CA Philippine
T: 06-20390095
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -