< Terug naar alle leden

GIM Transfer Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Geometric Information Model

Slimme spil in CAD-samenwerking

Met software van GIM zul je tijd besparen en wordt het uitwisselen van CAD bestanden eenvoudiger. Het handmatig aanpassen van deze bestanden om de bedrijfsgevoelige informatie te verwijderen zal niet langer meer nodig zijn!

Efficiënt en tijdbesparend
Of je nu een leverancier bent die het zijn klanten gemakkelijk wil maken, of een engineer die efficiënt ‘meters wil maken’: met GIM werk je efficiënt en bespaar je veel tijd.
Lees meer

Innovatieve en compacte dataopslag
GIM vereenvoudigt CAD data. De bestanden die GIM gebruikt zijn daardoor veel compacter en eenvoudiger hanteerbaar. Hoe dit kan? Het data-format in GIM is wezenlijk anders dan in een vergelijkbare SaaS die gebruikmaakt van STEP en IFC. Een baanbrekende innovatie!
Lees meer

Van idee tot product
“Ons prototype leverde het bewijs: het beschrijven en opslaan van 3D-objecten kan veel efficiënter! GIM maakt ook processen efficiënter en vereenvoudigt de beveiliging van gegevens.” Marcel Kasteleijn - CTO en oprichter GIMtransfer

Onze oplossingen
Producten
Samenwerken met CAD was nog nooit zo efficiënt!

Al onze producten zijn ontworpen om het leven van engineers en CAD-gebruikers makkelijker te maken. GIM luistert naar wat gebruikers nodig hebben en investeert veel tijd in de ontwikkeling van software die hier naadloos op aansluit.

Met de producten van GIM kunnen engineers en CAD-gebruikers eenvoudig en succesvol samenwerken in de meest complexe projecten. Met GIM is wereldwijde en branche overstijgende samenwerking in bouw, machinebouw en productindustrie simpel!

GIM is een professionele organisatie met korte lijnen en een bevlogen team. Er is veel aandacht voor productondersteuning. Loop je als klant tegen een probleem op? Dan lossen wij dit probleem snel en vakkundig op. Ook staan wij altijd open voor aanpassingen die onze producten nog verder verbeteren.

Wil je tijd, geld en energie besparen door efficiënter te werken, gevoelige informatie eenvoudig kunnen afschermen en alle dataoverdracht optimaliseren? GIM stroomlijnt eenvoudig alle CAD-samenwerking met klanten, leveranciers en fabrikanten. Het resultaat? Betere projectresultaten en hogere winstmarges!

Klanten van GIM
GIM voor iedere organisatie die werkt met CAD bestanden

GIM biedt een oplossing voor álle industrieën en toeleveranciers die werken en samenwerken met CAD bestanden. Bij het ontwerp van gebouwen is het vaak BIM die de samenwerking in de bouwsector vereenvoudigt. Helaas is de groep die hiervan profiteert begrensd, waardoor bijvoorbeeld constructeurs, installateurs en productfabrikanten hierbij buiten de boot vallen.

Omdat goede samenwerking de sleutel is tot succesvolle projecten, biedt GIM alle industrieën een innovatief samenwerkingsplatform. Met GIM stroomlijn je alle samenwerking, of deze samenwerking zich nu uitstrekt tussen verschillende branches of verschillende continenten. GIM overbrugt alle industrieën en afstanden!

Werken met CAD zal nooit meer hetzelfde zijn
Profiteer van GIMtransfer-services of help ons de juiste voor u te ontwerpen.


Contactgegevens
Meander 251
6825 MC Arnhem
T: 06-38310083
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -