< Terug naar alle leden

Leydal Advocatuur Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

MET RECHT VOOR ONDERNEMERS
Leydal Advocatuur staat voor hoogwaardige juridische dienstverlening voor ondernemers, op een persoonlijke en betrokken manier.

Handelsgeschillen & Incasso
Heeft u een zakelijk conflict? Zorg dat het snel en goed wordt afgewikkeld met behulp van een pragmatische en ervaren geschiloplosser.

Commerciële Contracten
Beperk uw risico’s en voorkom geschillen met betere contracten. Laat afspraken deugdelijk vastleggen door een expert op het gebied van het contractenrecht.

Met recht voor ondernemers
Leydal Advocatuur is een advocatenkantoor specifiek voor ondernemers en bedrijven in het MKB. Het kantoor is efficiënt georganiseerd. Lijnen zijn kort en de bereikbaarheid is uitstekend.

Leydal Advocatuur staat voor hoogwaardige juridische dienstverlening op een persoonlijke en betrokken manier. Gericht op een oplossing, als het even kan zonder gerechtelijke procedure. Flexibiliteit is kenmerkend voor Leydal Advocatuur. Zoals het water van de rivier de Leij, waaraan het kantoor de naam ontleent, vormt het zich naar de te behandelen kwestie. Wat het kantoor verder nog met de rivier gemeen heeft is helderheid en transparantie. Ook die begrippen staan bij Leydal Advocatuur hoog in het vaandel.

Leydal Advocatuur ontvangt in de uitoefening van de rechtspraktijk geen derdengelden en is om die reden vrijgesteld van de verplichting om een derdengeldenrekening beschikbaar te hebben.

MR. ROBIN JONG
Robin is een dienstverlener in hart en nieren. Hij is gedreven om te helpen en om voor een ander het verschil te maken. Hij bewaakt details en houdt tegelijkertijd overzicht over het grotere plaatje. Robin streeft naar duidelijkheid in contracten. En in communicatie in het algemeen. Zachte heelmeesters maken immers stinkende wonden.

Robin is voor het eerst beëdigd tot advocaat in 2004. Gedurende de periode van 2016 tot en met 2020 is hij buiten de advocatuur werkzaam geweest in verschillende juridische functies, waaronder die van Legal Director bij een groeiend mediaplatform.

Dat werkt
Als advocaat en als jurist (o.a. bij BDO) heeft Robin veel samengewerkt met andere specialisten, zoals accountants, belastingadviseurs, financieringsspecialisten, etc.

Deze brede samenwerking heeft ertoe geleid dat Robin zeer goed in staat is om dwarsverbanden te zien. Ook weet hij heel goed waar zijn eigen deskundigheid eindigt en waar die van een andere specialist begint.

Vanuit zijn verleden heeft Robin een uitgebreid netwerk van andere specialisten opgebouwd waar in voorkomende gevallen een beroep op kan worden gedaan.

Actief en Creatief
Robin is heel actief naast zijn werk als advocaat. Hij schrijft en dicht graag en heeft een passie voor fotografie. Om fit te blijven gaat hij graag naar de sportschool, gaat hij hardlopen of trekt hij de bokshandschoenen aan voor een potje full-contact kickboksen. Daarnaast besteedt hij graag tijd aan zijn gezin. Robin woont met Miranda en hun kinderen in Goirle, nabij Tilburg.

Robin vindt het ook belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Hij is maatschappelijk actief als voorzitter van Stichting Jong, de stichting die in Goirle en Riel het jongerenwerk organiseert. De jeugd heeft immers de toekomst. Tenslotte gelooft Robin in de kracht van verbinding. Om zoveel mogelijk ondernemers met elkaar te verbinden is hij lid en voorzitter van BNI De Avenue, een netwerkorganisatie waarbij de leden elkaar wekelijks onder het genot van een goed ontbijt ontmoeten om elkaar te helpen bij het genereren van nieuwe opdrachten.


Contactgegevens
Edisonstraat 6
5051 DS Goirle
T: 013-3031156
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -