< Terug naar alle leden

Ratho Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

We helpen je verder
MET SLIMME IT-OPLOSSINGEN

Wat moet IT voor jou doen? Hoe draagt het bij aan jouw succes? Dat is ons vertrekpunt. Altijd. We adviseren niet wat commercieel, maar wat functioneel het beste is. We zijn er als het moet en als het niet moet. Gevraagd en ongevraagd. Want IT is mensenwerk en intensieve samenwerking leidt tot de mooiste resultaten.

We zijn er
VOOR HET MKB

Als Microsoft Gold Partner verzorgen wij IT-oplossingen voor heel diverse doelgroepen: van financiële dienstverleners, advocaten en verzekeraars tot architecten en loon- en productiebedrijven. Het is slechts een greep uit de branches waar we IT-beheer uitvoeren, zorgen voor de juiste informatiebeveiliging en diverse trainingen mogen verzorgen.

We zijn er
VOOR HET ONDERWIJS
Als Basispoort koppelpartner en Microsoft Authorized Education Gold Partner (AEP) voorzien wij het primair onderwijs en voortgezet (speciaal) onderwijs van ICT- ondersteuning in de breedste zin van het woord. Wij denken mee over de visie van IT in het onderwijs, geven diverse trainingen en hebben een eigen digitale leer- werkomgeving (DLWO). We geven advies over informatieveiligheid en bieden de randvoorwaarden waaraan een goede IT-omgeving moet voldoen.

Onze aanpak
ZORGT ER VOOR DAT JOUW IT ALTIJD WERKT
Productiviteit
Steeds meer medewerkers willen flexibel kunnen werken. Wij helpen jou dit waar te maken met slimme IT-oplossingen van Microsoft 365.

Continuïteit
De kritische bedrijfsprocessen in jouw organisatie zijn steeds afhankelijker van je ICT-omgeving. Wij zorgen dat jouw IT continu beschikbaar is.

Veiligheid
Jouw ICT-omgeving is meestal kwetsbaar voor aanvallen van cybercriminelen. Wij beschermen jouw ICT-omgeving optimaal om dit te voorkomen.

Optimalisatie
Wil je innovatieve IT inzetten of jouw ICT- omgeving (gedeeltelijk) vernieuwen? Wij worden niet gedreven door commercie, maar adviseren wat functioneel het beste is.

Onze IT-diensten
Wij ondersteunen jouw ICT-omgeving en kijken hierbij altijd naar mens, proces en techniek
Wij verzorgen het onderhoud van jouw IT-omgeving
Met onze diensten creëren wij stabiliteit in jouw organisatie
Als IT-dienstverlener weten wij als geen ander hoe wij voor jou de ICT-omgeving kunnen inrichten. Of je nu een onderwijsinstelling of een middelgrote organisatie bent; wij ondersteunen jouw ICT-omgeving waar dan ook in Nederland. Hierbij kijken wij altijd naar drie hoofdzaken: mens, proces en techniek, waarmee we jouw organisatie succesvoller maken! Bekijk ook onze belofte.

Hieronder vind je een greep uit onze diensten:
Systeem- en netwerkbeheer
Wij monitoren jouw IT-omgeving 24/7 op correct functionerende hardware, back-ups en processen. Wij zien bijvoorbeeld van tevoren dat een schijf vol raakt. Wát er ook mis kan gaan; wij acteren hierop zodat het vaak al is opgelost voordat het kan zorgen voor bijvoorbeeld downtime van een omgeving.

Connectiviteit en telefonie
Voor digitale (cloud) telefonie via een hosted telefooncentrale en bellen via Microsoft Teams kun je bij ons terecht. Ook leveren wij professionele wifi oplossingen voor elk type omgeving en verzorgen wij kant-en-klare (tijdelijke) internetverbindingen op basis van xDSL, glasvezel of 4G en zorgen wij voor WaaS oplossingen.

Microsoft 365 & Teams
Met deze productiviteitstools in de cloud werk je eenvoudig samen met collega's en externen terwijl je gebruik maakt van geavanceerde beveiliging. Wij vertellen hoe deze oplossing binnen jouw organisatie leidt tot meer gebruiksgemak, minder kosten en verzorgen ook (adoptie) trainingen voor Microsoft 365 Teams.

Trainingen, workshops & adoptie
Als gecertificeerd Microsoft Gold Partner geven wij zowel trainingen als workshop voor het optimaliseren van het gebruik van de diverse pakketten binnen het Microsoft 365-platform. Van de standaard MS Word en MS Outlook tot geavanceerde trainingen voor het gebruik van OneNote en Sway.

Hard- en software
Naast de standaard werkplekken, laptops en servers bieden wij ook beveiligingsoplossingen zoals firewalls, netwerkapparatuur en audio/video oplossingen aan om digitaal samen te werken. Denk aan het gebruik van digiborden en audio conferentiemiddelen in samenwerking met Microsoft Teams.

Digitale leer- & werkomgeving
Steeds meer digitale middelen en informatiehongerige medewerkers vragen om excellente informatiestromen die bij elkaar komen in een digitale leer- en werkomgeving. Zo'n omgeving is voortdurend in beweging om aan te sluiten op de verwachtingen en veranderende vragen van gebruikers.

Procesoptimalisatie
Zet ons in om jou te helpen met het optimaliseren en het maken van keuzes voor back-ups en disaster recovery. We testen de beschikbaar-heid en beveiliging van systemen en verbindingen versus de kosten van downtime en bekijken of het nodig is om de server uit te breiden of naar de cloud te brengen.

Informatieveiligheid
We zorgen er voor dat de kans op datalekken, hacks en ransomware zo klein mogelijk is. Ook kennen we de AVG (GDPR) van haver tot gort; van de rechten tot de plichten. Wij helpen je om veilig te werken door het bewustzijn in de organisatie te vergroten en de kennis te brengen die vaak ontbreekt.

Private cloud en Azure
Wij verzorgen het verhuizen van kantoorautomatisering naar de cloud. Op basis van Microsoft Azure Desktop en Microsoft 365 bieden wij volledige moderne werkplekken in de cloud aan. Wij ontwerpen het plan, bouwen een cloudomgeving en verhuizen jouw volledige IT- omgeving naar de cloud.


Contactgegevens
Paradijslaan 38
5611 KN Eindhoven
T: 040-2370426
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -