< Terug naar alle leden

PAKTU Branche: Marketing & communicatie, Relatiegeschenken

Bedrijfsomschrijving

PAKTU maakt verpakkingen voor producenten (food en non-food) en speciaalzaken die waarde hechten aan beleving en uitstraling.
De technische samenstelling van de verpakking t.a.v. materiaal, openen, presenteren en evt. design wordt door ons vervaardigd.

Daarnaast gebruikt men deze expertise in het vervaardigen van op maat gemaakte relatiegeschenken voor MKB + bedrijven.

Voor welke bedrijven?
Voor ondernemers en organisaties die het belangrijk vinden om een blijk van waardering te geven.

EXCLUSIEF
Geef relaties en werknemers een gevoel van waardering. Kies voor een uniek, op maat ontworpen geschenk met een hoge attentiewaarde. Dankzij Paktu word jij niet vergeten.

ATTENTIEWAARDE
Creëer loyaliteit door de ontvanger persoonlijk aan te spreken, gecombineerd met uitgesproken designs en een pakkende vulling. Door persoonlijke aandacht maak je indruk.

KLEINE OPLAGES
Wij leveren verpakkingsconcepten in de door jou gewenste aantallen; samengesteld om betrokkenheid te genereren, verpakt om indruk te maken. Met onze maatwerk geschenken bereik jij het maximale resultaat.

RELATIEGESCHENKEN
Een attentie tijdens de feestdagen, een bedankje, of zomaar – met een relatiegeschenk zeg je méér. Laat Paktu jou begeleiden in het vinden van het perfecte geschenk. Zet jouw communicatie om in een geschenk!

DUURZAAM
Een duurzaam karakter en milieuvriendelijke uitstraling is zowel voor ons als onze klanten belangrijk. Wij bieden verpakkingsconcepten in diverse materialen, denk aan groen, composteerbaar en reclyclebaar materiaal. Uiteraard is alles ook mogelijk in kleine oplages zodat er zero-waste is.

CONSULTANCY
Paktu helpt jou om je attentiewaarde te verhogen. Wij zetten jouw idee om in een geslaagd product. Met ruim 35 jaar ervaring in de grafische sector zetten wij onze kennis in om optimaal in te spelen op jouw wens. Zonder goed idee geen marketing; zonder de juiste aankleding geen resultaat.

GEEF HET GEHELE PROCES UIT HANDEN
Bespaar tijd
Paktu ontwikkelt in overleg met jou een concept dat invulling, verpakking en verzendbehoefte combineert in een uniek design. Op basis van jouw wensen en behoeftes ontwikkelen wij een verpakking die indruk maakt.

ONZE KLANTEN
Welke bedrijven?
Paktu richt zich op ondernemers en mkb die zichzelf op unieke wijze willen presenteren. Zij vinden het belangrijk hun persoonlijke waardering uit te spreken aan klanten en werknemers. Een relatiegeschenk, een attentie voor thuiswerkers, of een blijk van waardering voor de productiemedewerkers.

Onze klanten zijn experts in hun vakgebied. Ze stralen vertrouwen uit, zijn vooruitstrevend en innovatief. Paktu zorgt voor een tastbaar geschenk waarin al deze waarden naar voren komen – met oog voor kwaliteit en detail.

OM TE VIEREN OF TE BEDANKEN
Feestelijke gelegenheden
Speel in op bepaalde thema’s en actuele feestdagen met drukwerk in kleine oplages, voorzien van een bijpassend ontwerp. Een feestelijke verpakking met jouw bedrijfsnaam en/of logo erop dat bovendien gepersonaliseerd kan worden, zodat elke klant een uniek exemplaar meekrijgt. Creëer een unieke beleving voor elke gelegenheid.


Contactgegevens
Molenvelden 33
5527 GW Hapert
T: 06-51458036
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -