< Terug naar alle leden

Elysee Life Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Elysee. Gewicht verliezen was nog nooit zo makkelijk.
Dé nieuwe revolutie, afvallen met behulp van medicatie. Makkelijk én exclusief.

Elysee Life heeft als ambitieuze doelstelling om mensen te ondersteunen in hun streven naar het gezonde gewicht in een obesogene maatschappij. Een gezond gewicht verhoogt de kwaliteit van leven en verkleint de kansen op chronische aandoeningen. In combinatie met een gezonde leefstijl beoogd Elysee de structurele verduurzaming van de mens. Dit zorgt er ook voor dat de zorg op termijn betaalbaar blijft.

Een team van internisten, artsen en verpleegkundigen begeleiden dagelijks onze cliënten bij het realiseren van gewichtsverlies. Het Elysee gewichtsprogramma is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek met nieuwe eetlustremmende geneesmiddelen. Daarin is aangetoond dat mensen met overgewicht gemiddeld 15% af vallen over een periode van 68 weken.

Ik wil een ideaal gewicht zonder te veel moeite.
Elysee komt discreet aan huis. In heel Nederland. Begin vandaag met Elysee.
Medische richtlijnen
Voor het Elysee programma volgen we de medisch-wetenschappelijke ontwikkelingen op dit gebied nauwgezet, zodat de cliënt altijd de juiste behandeling krijgt. Hierbij hanteren we de officiële medische richtlijnen rond het voorschrijven van dit soort geneesmiddelen zoals de mate van overgewicht, eventuele onderliggende aandoeningen en gebruik van andere medicijnen. Ook bespreken we vooraf met u alle mogelijke voor- en nadelen van het gebruik van afslank-geneesmiddelen. Daarbij is uw persoonlijke situatie en motivatie ook een belangrijk aspect. Zo kunt u bewust en weloverwogen uw besluit nemen.

Elysee begeleiding in het kort.
Ervaar hoe je samen met Elysee je ideale gewicht bereikt.
Intake thuis
Een persoonlijke intake aan huis waarbij streefdoelen worden besproken met een medische check.

Persoonlijke begeleiding
Je krijgt 6 maanden een Elysee Verpleegkundige die samen met jou een persoonlijk programma opstelt.

Lifestyle verandering
Om ervoor te zorgen dat je resultaten blijvend zijn, begeleidt de Elysee Verpleegkundige je met leefstijl adviezen en tips.

Je gewicht stabiel
Na gemiddeld 6 maanden kun je overstappen op het onderhoudsprogramma om je lichaamsgewicht stabiel te houden.

Jouw ideale gewicht.
Je ideale gewicht zorgt ervoor dat je gezonder bent, je zelfverzekerder bent en dat je lekker in je vel zit. Letterlijk en figuurlijk. En daar gaat het om. Elysee is de nieuwe en innovatieve manier voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud. Ervaar de unieke service en begeleiding van Elysee. Start vandaag nog met je nieuwe leven. Je staat er niet alleen voor.

Medisch Team van Elysee.
Het Medisch Team van Elysee bestaat uit Artsen en Elysee Verpleegkundigen. Dit team heeft ruime ervaring met het medisch begeleiden van gewichtsverlies op basis van medicinale toedieningen. De Elysee Verpleegkundigen zijn intensief betrokken bij het dagelijks activeren en motiveren van deelnemers aan het Elysee Programma. Alles voor het persoonlijk succes.


Contactgegevens
Willemsplein 2
5211 AK 's-Hertogenbosch
T: 0858-200200
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -