< Terug naar alle leden

Brighter Legends Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Brighter Legends is er voor maakbedrijven die willen groeien door hun mensen te laten groeien. Zij die zich vandaag willen voorbereiden op de toekomst van morgen. Het is onze ambitie om het menselijk kapitaal te laten groeien op inhoud en hen beter te laten aansluiten op de veranderingen om hen heen. Groei en ontwikkeling maken we als dé online opleider voor de maakindustrie laagdrempelig, leerzaam en effectief.

We hebben een online academy ontwikkeld voor de bredere mkb omdat we zien dat dit zich perfect leent voor het creëren van een future prooforganisatie. Hierdoor stellen we maakbedrijven en medewerkers in staat om hun persoonlijke- en professionele vaardigheden op een effectieve manier door te ontwikkelen. In dit proces nemen we barrières weg en groeien onze klanten naar een lerende organisatie.

We think, create and implement. Onze waarden zetten onze ambities om in actie. We zijn eigenwijs en dat wat we doen, doen we goed. Co-creatie staat bij ons centraal en samen met onze partners krijgen wij dingen écht gedaan. We houden ervan om nieuwe dingen uit te proberen het vieren van mijlpalen. We hebben nog veel grote plannen en om dit te realiseren zijn we continu bezig met de ontwikkeling van ons leeraanbod en platform.

Missie
Het menselijk kapitaal in de maakindustrie laten groeien op inhoud en hun beter laten aansluiten bij de veranderingen om hen heen

Visie
Bouwen aan een succesvol netwerk van klanten en partners en voorop te gaan in onze branche door het potentieel van de medewerkers te ontgrendelen

Bevlogen
We dromen, durven en doen. Met het lef om te pioneren blijven we leren.

Oprecht
We werken open, eerlijk en op basis van vertrouwen. Bij fouten draaien we er niet omheen, lossen het op en leren ervan.

Samen
Met elkaar kom je verder en haal je het beste in elkaar naar boven.

Waarom kiezen maakbedrijven voor Brighter Legends?
Wij geloven dat de kracht hem niet enkel zit in het één of het ander, maar juist in de combinatie ervan. De juiste mix van online en offline leren én hard & soft skills. Onze branche specifieke trainingen zijn relevant voor de dagelijkse praktijk.

Industry Skills
De wereld verandert continu en technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel. De door de industrie gevraagde vaardigheden zijn niet alleen technisch. Industry skills zijn toekomstbestendige competenties, die zowel soft als hard skills vereisen.

Soft skills zoals creativiteit, samenwerken en kritisch denkvermogen worden belangrijker omdat routinematige taken worden geautomatiseerd. Terwijl hard skills zoals, datageletterdheid en de vaardigheid om met moderne technologieën om te gaan, in de toekomst essentieel zullen zijn.

Het aanpassen op deze veranderingen is van levensbelang en de combinatie van hard en soft skills vormt de sleutel tot succes.

Blended learning
We brengen leren naar de werkplek met blended leren. Effectief, gericht op de praktijk én de prestaties van medewerkers met het 70:20:10 model. Het grote voordeel is dat de leerstof op verschillende momenten en manieren wordt verwerkt. Dat heeft een positief effect op het leerrendement.
Dit model staat voor drie manieren van leren:
- 10% formeel leren: systematisch en gestructureerd
- 20% sociaal leren: kennisuitwisseling met collega’s
- 70% informeel leren: in de praktijk vlieguren maken, bijvoorbeeld via buddytrajecten en praktijkoefeningen

Industry playlists
Samen met onderwijskundigen en technische experts ontwikkelt Brighter Legends de branche specifieke trainingen. Wij geloven in content binnen de juiste context. De trainingen zijn geïnspireerd door de bevindingen, van gerenommeerde instituten zoals World Economic Forum en McKinsey, over de toekomstbestendige skills.

Hierop hebben wij Industry skills gedefinieerd, dit is een combinatie van soft- en hard skills, en deze leeractiviteiten zijn gebundeld in learning playlists. Je kan deze playlist eenvoudig per medewerker verrijken met extra thema’s zodat iedere medewerker een leerpad doorloopt passend bij de persoonlijk leerbehoefte.

Inzicht en overzicht met ons LMS
Het slimme Learning Management Systeem van Brighter Legends combineert het beste van tech en leren. Zo organiseer en beheer je alle leeractiviteiten en voortgang van gebruikers vanaf één centrale plek. Tegelijkertijd biedt de LXP een gepersonaliseerde, interactieve online leerervaring en zo maken we leren leuk! Samen maximaliseren we de groei van jouw organisatie.


Contactgegevens
Parallelweg 30
5223 AL 's-Hertogenbosch
T: 073-3037900
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -