< Terug naar alle leden

ProLease Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Lease

Bedrijfsomschrijving

ProLease is een regisserende avonturier. Of nog beter: een eigenwijs leasebedrijf uit ’s-Hertogenbosch. Het fundament van ProLease ligt in ‘anders kunnen en anders moeten’. Maar hoe doe je dat? Eigenlijk heel eenvoudig. ProLease biedt namelijk dubbelop waarde. Want alleen zo snijdt (en rijdt) het mes aan twee kanten. Oftewel: waarde voor zichzelf en tegelijkertijd waarde voor de klant. En dus: totaal anders.

Een relatief jong merk in de wereld van multinationals. Dat lijkt een lastige weg, maar juist daar vind je de juiste richting naar onbekende wegen. Naar andere, nieuwe, verse en frisse mogelijkheden. Vanuit een totaal andere blik. Met een nieuwe stem. Met duurzame energie en intelligentie achter het stuur. Met een zuinig verhaal en de meest innovatieve kennis. En vooral: een gewaagde stap dwars over de gebaande paden.

Het resultaat? Dat is verrassend, onverwacht en uitermate welkom. Dat is ProLease!

Leasevormen
Maar iedere ondernemer is anders en heeft andere wensen met betrekking tot mobiliteit. Een auto voor een korte(re) periode, een auto snel nodig voor een nieuwe werknemer, het wagenpark volledig verduurzamen of ook nog een bedrijfswagen (grijs kenteken) met specifieke inrichting inzetten.

ProLease heeft al ruim 15 jaar ervaring met het beheren van een of meerdere leaseauto's, tot grote wagenparken. Het beheren vergt nu eenmaal tijd, kennis en de juiste systemen. En die tijd wilt u toch liever besteden aan uw eigen onderneming. Schakel daarom de ervaren leasespecialisten in van ProLease om ook uw mobiliteit op weg te helpen.


Contactgegevens
Europalaan 30
5232 BC 's-Hertogenbosch
T: 073-6487020
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000