< Terug naar alle leden

Wissenraet Van Spaendonck Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Meer bereiken door samenwerking?
Wissenraet Van Spaendonck is dé samenwerkingspartner voor jouw collectief, vereniging, belangenorganisatie of tijdelijke coalitie. Met ruim 100 jaar ervaring in (project)management, advies en ondersteuning zorgen wij voor groei en relevantie door samenwerking.

Een samenwerking starten of versterken? Wij nemen je graag het werk uit handen.

Inhoudelijke ondersteuning voor jouw samenwerking
Overweeg je om een samenwerking te starten of wil je jouw samenwerking naar een hoger niveau tillen? Wij adviseren je over de verschillende aspecten van een samenwerkingsverband, denken mee over de toekomstbestendigheid van de samenwerking en nemen je het werk uit handen. Lees hier alles over ons verenigingsmanagement.

In de afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd op het gebied van strategische samenwerking, kwaliteitsmanagement en arbeidsverhoudingen.

Strategische samenwerking
Wil je als vereniging toegevoegde waarde blijven leveren voor maatschappelijke vraagstukken en issues? Een strategische aanpak is hierbij noodzakelijk.

Kwaliteitsmanagement
Wil je dat jouw achterban zich kan onderscheiden in de markt? Denk dan aan een keurmerk, certificaat of opname in een register.

Arbeidsverhoudingen
Op zoek naar kennis en ervaring op het gebied van arbeidsverhoudingen? Wij helpen werkgevers en werknemers verder naar een gezonde arbeidsmarkt.

Versterk jouw samenwerking met onze diensten
Voor officemanagement, bestuursondersteuning, de organisatie van events, kennissessies en marketing & communicatie ben je bij ons aan het juiste adres!

Wil je inzicht in actuele branche-informatie of weten wat speelt bij jouw leden? Wij hebben slimme online tools om jouw samenwerking nog succesvoller te maken.

Over ons
Wij zijn Wissenraet Van Spaendonck. Een no-nonsense organisatie met hart voor jouw collectief, vereniging, belangenorganisatie of tijdelijke coalitie. Met ruim 100 jaar ervaring in (project)management, advies en ondersteuning zorgen wij voor groei en relevantie door samenwerking. Van contributiefactuur of ledenevent tot positioneringsvraagstukken en alliantievorming. Wij denken mee, innoveren, leveren kennis en tools, brengen partijen samen en nemen het werk voor onze klanten uit handen.


Waarom kies je voor ons?
- Wij zorgen voor een betrokken achterban door goede processen, heldere communicatie, onderzoek en kennisdeling onder de leden.
- Wij zorgen voor doorlopende verbeteringen van de strategie tot de uitvoering van een gezonde bedrijfsvoering.
- Wij brengen de juiste mensen en netwerken met elkaar in verbinding om zo belangrijke thema's bespreekbaar te maken.
- Door onze planmatige aanpak met KPI’s wordt sturing en rapportering verbeterd (leden, bestuur, media, politiek, etcetera).
- Onze medewerkers nemen initiatief en hebben lef. Door hun expertise zijn ze betrouwbare en geloofwaardige gesprekspartners voor ondernemend Nederland.

Ons team
Wij zijn trots op ons team. Veelzijdige, ambitieuze professionals die er alles aan doen om jouw samenwerking naar een hoger plan te tillen. Natuurlijk binnen hun eigen expertises, maar ook gezamenlijk als team, waarbij we streven naar het beste resultaat voor jou.


Contactgegevens
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg
T: 013-5944594
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1919
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -