< Terug naar alle leden

Spraylab Continental Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Spraylab Continental BV is het aanspreekpunt voor hoogwaardige
sproeikoppen, tankwaskoppen, automizers, wasaccessoires,
industriële filters en brandblussystemen in de Benelux

Over ons
Spraylab CL maakt deel uit van de Spraylab Group, die Italiaanse technische producten over de hele wereld distribueert. Spraylab CL is distributeur voor de producten van PNR Italia, en SDM Antincendio in de Benelux en is aangesteld om op te treden als officieel verkoopkantoor voor Tecomec en Sati Filtri producten.

Diensten
VERKOOP EN ONDERSTEUNING.
De producten die wij op de markt brengen en leveren zijn onder meer industriële sproeiers, tankwaskoppen, verstuivers, accessoires en hulpstukken voor een groot aantal industriële industrieën.

RESEARCH & DEVELOPMENT
Wij ondersteunen onze klanten bij het ontwerpen van industriële installaties van elke omvang en bieden de meest geavanceerde oplossingen die op de markt beschikbaar zijn. Ontworpen en gesteund door een eigen engineeringsafdeling

PNR Italia LABORATORIUM
Door onze exclusieve relatie met belangrijke spelers in Europa hebben wij toegang tot één van de meest geavanceerde meetlaboratoria op het gebied van vernevelingstechnologie.

Assortiment
Alle producten die wij kunnen leveren, zijn beschikbaar op de website van PNR Italia, in de rubriek Catalogi en Brochures. Wij zijn bereikbaar voor advies, begeleiding en helpen graag bij projecten op maat.

Andere merken vertegenwoordigd
Naast PNR Italia is Spraylab Continental BV de officiële distributeur van andere merken in de landen die wij vertegenwoordigen:

SATI FILTRATION SYSTEM
Waterfiltratietechnologie
SATI S.r.l is een Italiaans bedrijf opgericht in 1980, gespecialiseerd in filtratie en behandeling van primair, afval- en proceswater. Wij beschikken over een complete lijn filters die intern in eigen fabriek zijn ontwikkeld, vervaardigd en getest.

SDM ANTINCENDIO
Brandblussystemen
SDM is sinds 2005 actief in de brandbestrijdingssector door het ontwerpen, produceren en installeren van honderden brandblussystemen die gebruik maken van gas, droogpoeder, water of schuim. We bieden momenteel een compleet assortiment van brandblussystemen van het hoogste technische niveau. Een combinatie van de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van sprinklers en bijbehorende apparatuur die moderne watermistbrandbestrijding ondersteunt.

TECOMEC
Kwaliteit, reactievermogen en teamwork
Tecomec is gevestigd in Italië in Reggio Emilia, de bakermat van landbouw en industriële ontwikkeling, en een regio die wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige technologie.
Tecomec is marktleider in hogedrukreinigers, accessoires en onderdelen voor industriële hogedrukreinigers en wasmachines.


Contactgegevens
Industrieweg 74 Unit 13
5145 PW Waalwijk
T: 0416-223300
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -