< Terug naar alle leden

Lanthopus Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Ondernemen in een nieuw tijdperk
Dienstverlening voor ambitieuze organisaties

Diensten en oplossingen voor nieuwe ondernemers
Lanthopus is een maatschappelijk gedreven innovatie bedrijf.
Wij ondersteunen ambitieuze organisaties bij het succesvol inspelen op de uitdagingen van een snel veranderende wereld met relevante diensten en oplossingen.

Digitalisering en softwareontwikkeling
De wereld wordt digitaal en deze trend is bijna niet meer te stoppen. Als onderneming kun je niet meer achterblijven. Alleen een website als visitekaartje is niet meer voldoende en je doelgroep zal steeds meer van je onderneming vragen. Van het maken van je webshop, website of app of het koppelen van je softwaresystemen, bij Lanthopus weten we precies wat je onderneming nodig heeft. En niet alleen helpen we je bepalen bij wat je nodig hebt, we kunnen het ook nog voor je maken! Bekijk onze diensten en neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Human Being Development
De mensen in je onderneming zijn je grootste kapitaal. Hoe jouw medewerkers samenwerken en presteren is bepalend voor het succes van je onderneming. En zorgen dat de samenwerking en prestaties goed verlopen kan op verschillende manieren. Of het nu gaat om het verbeteren van de samenwerking, analyseren welke mensen je nodig hebt of het oplossen van problemen binnen een team. Bij Lanthopus weten we wat je nodig hebt om de menselijke kant van je medewerkers optimaal in te zetten!

Strategiebepaling en online marketing
Hoe weet jij welke online strategie je onderneming nodig heeft? En welke marketingkanalen passen hierbij? En hoe verwerk je de data die uit je online campagnes komt? Met 15 jaar ervaring in de online marketingwereld weten wij precies hoe we je kunnen ondersteunen. Waar het opzetten van een campagne bij ieder bureau wel mogelijk is, weten wij ons te onderscheiden door te kijken naar wat écht werkt. We bekijken samen met jou waar je doelgroep te vinden is, wat je boodschap is en hoe je deze boodschap bij de juiste mensen krijgt. En hoe we jouw campagnes voortdurend kunnen verbeteren en optimaliseren. Geen verspilling van tijd of marketingbudget dus. Let’s connect! Bekijk onze diensten en neem contact op voor meer informatie.

Sustainability en social impact
Het wordt voor bedrijven steeds belangrijker om goed na te denken over hun maatschappelijke rol. Je klanten, medewerkers en stakeholders stellen deze eisen steeds vaker van je onderneming. Maar ook veel bedrijven hebben vaak de intrinsieke motivatie om verandering teweeg te brengen. Maar het voor elkaar krijgen is nog lang niet vanzelfsprekend. Met onze verschillende MVO-diensten helpen wij je bij het bepalen en uitvoeren van je maatschappelijke rol

Een nieuwe manier van denken en ondernemen.
Als ondernemer hebben wij de taak om, parallel aan onze commerciële activiteiten, te zorgen voor mens en maatschappij. In onze bedrijfsvoering staan daarom vier kerndoelstellingen centraal:

- Het leveren van hoogwaardige diensten en oplossingen
- Het opzetten en ontwikkelen van bedrijven met een sociaal-maatschappelijke component
- Het realiseren van een maatschappelijke bijdrage
- Realiseren van een sociale balans in de maatschappij


Contactgegevens
Fisselsteinstraat 5
5461 AD Veghel
T: 0413-395400
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -