< Terug naar alle leden

nC Group Branche: Industrie, Chemische industrie

Bedrijfsomschrijving

We combineren slimme conventionele technieken met nanotechnologie

Groen en winstgevend.

Voor maritiem en industrie

nC Marine
Oppervlaktetechnologie en toepassingen speciaal ontwikkeld voor maritieme vraagstukken en omgevingen. Voor duurzame en winstgevende scheepvaart.

NC Marine. Verbeter uw vermogen.
nC Group of Companies formuleert, ontwikkelt, produceert, verkoopt of distribueert nano- en oppervlaktetechnologie. Bij nC Marine is het onze taak om meer betrouwbaarheid, meer veiligheid en minder kosten toe te voegen aan activa zoals schepen, fabrieken, motoren, machines en mensen. Hierdoor vindt u innovatieve maar bewezen oplossingen bij het voorbereiden en innoveren van oppervlakken. En in veranderende materiaaleigenschappen. Groene verzending. Of in het optimaliseren van de levensduur van machines, apparatuur en assets.

Groene verzending
Een slimme, groene scheepvaart en toekomstgericht portfolio van categorieën en oplossingen is wat wij bieden. Het bestaat uit materiaal- en oppervlakteverbeteraars en -beschermers, additieven, actieve nanogebaseerde coatings en extreme smeermiddelen. Speciaal gericht op zeegaande activa, binnenschepen, havens en nautische infrastructuur.

Er achter komen
Ontdek onze projecten . Leer ondertussen meer over wie we zijn via het menu. Vooral als je iets meer nodig hebt: Neem contact met ons op . Voor nu, alle hens aan dek en kies je onderwerp van interesse eronder. Bekijk ook eerst onze productmatrix voor een overzicht. En misschien is onze Lunch & Learn precies de invalshoek die je zoekt om de geest te verbreden of een onverwachte vondst te doen.

nC Industrieel
Oppervlaktetechnologie en toepassingen speciaal ontwikkeld voor industriële vraagstukken en omgevingen. Betrouwbare en bewezen technologie.

nC industriële coatings.
Een slimme, hoogwaardige, eenvoudig aan te brengen en toekomstgerichte portfolio in oppervlaktetechnologie en coatings.

Voor corrosiepassivatoren, vuilafstotende middelen, thermisch isolerende coatings, afdichtingsmiddelen.

Virusdodend en bacterieafbraak met nC® Nadicare® zelfreinigende en luchtzuiverende coatings.
Duurzaam, veilig, winstgevend en snel terugverdiend.

Voor industrie, bouw en woningbezitters.

WIJ ZIJN HIER OM U TE HELPEN

Met ons hoofdkantoor in Nederland en Singapore heeft nC Group of Companies vestigingen en vertegenwoordigingen over de hele wereld. We zijn echter geen generieke onderdelenwinkel en verkopen producten waar we weinig vanaf weten. We produceren onze eigen formuleringen en vertegenwoordigen andere merken bij de distributie ervan. Daarom begrijpen we Werktuigbouwkunde, Chemische Technologie, Scheikunde en Tribologie. Zo garanderen we dat u deskundig advies krijgt . We begrijpen inderdaad het wat, waarom en hoe met betrekking tot alle producten die we ontwikkelen, verkopen en adviseren. Ten slotte hebben we een goed begrip van de industriële en maritieme wereld, hun regels en voorschriften en natuurlijk de omgeving waarin ze werken.


Contactgegevens
Rosbayerweg 210
1521 PT Wormerveer
T: 06-34917581
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -