< Terug naar alle leden

U-Boat Worx Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

ZEILEN
Duikoperaties zijn eenvoudig en veilig met een U-Boat Worx-onderzeeër. Of het nu gaat om een ​​wrakduikoperatie in de Middellandse Zee of een verkenningsduik in de Artic Sea, U-Boat Worx heeft de perfecte privé-onderzeeër voor alle gelegenheden.

CRUISE OPERATIES
Het aanbieden van een privé onderzeese duikervaring tijdens een vakantie op zee is een uniek verkoopargument voor de exploitatie van elk luxe cruiseschip. Een duik in een onderzeeër biedt een belangrijk verschilpunt voor gasten bij het kiezen van uw cruise. Het zorgt ervoor dat gasten die anders niet kunnen duiken, kunnen genieten van de magie en het wonder van de onderzeese wereld.

TOERISME
De meest oogverblindende schatten van veel badplaatsen liggen verborgen onder het wateroppervlak; en met een persoonlijke onderzeeër kunnen dergelijke schatten voor ons allemaal toegankelijk worden gemaakt. Een persoonlijke onderzeeër biedt een unieke kans om een ​​onvergetelijke ervaring te creëren voor bezoekers - of het nu gaat om toeristen of meer avontuurlijke ontdekkingsreizigers.

ONDERZOEK
De natuur heeft de mooiste onderwaterlandschappen voor ons gemaakt om te ontdekken. Toch verbergt dit indrukwekkende ondergrondse rijk vele fascinerende markeringen van de geschiedenis van de mensheid. Door de nieuwste innovaties te combineren met meer dan veertien jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en exploiteren van 's werelds grootste vloot van onderzeeërs, bieden onze onderzeeërs diepzeeonderzoeksorganisaties de veiligste, best presterende en meest comfortabele onderzeeërs om de onderwaterwereld te verkennen.

CINEMATOGRAFIE
Net als de eerste onderwaterfilms van Cousteau spreekt onderwatercinematografie tot de verbeelding van miljoenen. Stel je voor dat je dieper, verder en langer onder water gaat dan welke conventionele filmmaker ooit zou kunnen. U-Boat Worx biedt professionele filmproducenten de mogelijkheid om te filmen en te regisseren vanuit de veiligheid en het comfort van een privé-onderzeeër.


Contactgegevens
Franse Akker 9
4824 AL Breda
T: 076-5713096
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -