< Terug naar alle leden

Daléro Composites Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

DALÉRO COMPOSITES
SPECIALIST IN GLASVEZEL VERSTERKTE PROFIELEN EN ROOSTERS
Daléro is een Nederlandse leverancier van composiet profielen en roosters. Met een ongekende duurzaamheid en minimale onderhoudseisen vormen onze glasvezelversterkte kunststof producten hét alternatief voor een betere toekomst. Wij leveren zowel standaard als maatwerkoplossingen. Graag denken we met u mee over de beste oplossing voor uw bedrijf.

De voordelen van Glasvezel Versterkt Kunststof:
- Geen corrosie: Composiet roest en rot niet en is bestand tegen alle weersomstandigheden
- Duurzaam: Composiet heeft een lager CO2-verbruik dan hout, staal en beton en heeft een verwacht levensduur van 50+ jaar
- Weinig onderhoud: Composiet is eenvoudig te monteren en heeft weinig tot geen onderhoud nodig
- Sterk: In sommige gevallen is composiet zelfs sterker dan staal

OVER DALÉRO
Bij Daléro bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige constructieve glasvezelversterkte kunststof (GVK) profielen en roosters. Als Nederlandse business-to-business leverancier richten wij ons op de Europese markt en bieden wij zowel standaard als maatwerkoplossingen.
Ons doel? Traditionele materialen herzien en deze vervangen door glasvezelversterkte kunststof producten.


"Onze passie voor het product resulteert in perfectie in ons werk"

Hoge sterkte, laag gewicht
Onze producten hebben een hoge sterkte en een laag gewicht. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat onze roosters en profielen zelfs in de meest veeleisende omgevingen worden toegepast.

U vindt onze producten onder meer in de (water- en wegen)bouw, bij jachthavens, in de energiesector, binnen de HVAC-branche, de (offshore) industrie en in de agrarische sector.

Daléro | Composiet profiel
Een oplossing op maat
Wij gaan voor langdurige relaties met klanten en samenwerkingspartners. Als sparringpartner gaan we graag samen met u om tafel. We denken mee over uw probleem, uw behoeften en vooral: over de oplossing die we hiervoor kunnen bieden.

Binnen onze organisatie zijn de lijnen kort. Hierdoor kunnen we snel schakelen en houden we de kosten laag. Wilt u weten wat Daléro voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.


De beste kwaliteit
Wij beschikken over een erkende test- en kwaliteitsafdeling. Zo zorgen we ervoor dat uw producten voldoen aan de gewenste normen. Onze productie voldoet aan alle regels en voorschriften, waaronder ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 en EN13706.


Contactgegevens
De Sonman 21 A
5066 GJ Moergestel
T: 085-0685510
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -