< Terug naar alle leden

Van der Valk Hotel Tilburg Branche: Meeting management en horeca, Hotel

Bedrijfsomschrijving

BELEEF TILBURGSE GASTVRIJHEID
Van der Valk Hotel Tilburg ligt aan de rand van de bruisende stad Tilburg, direct aan de A58. U kunt heerlijk genieten en ontspannen met alle luxe faciliteiten die hotel Tilburg te bieden heeft.

149 luxe kamers en suites met bubbelbad en privé sauna. Royaal ontspannen na een intensieve dag.

Dé congres- en vergaderlocatie van Tilburg met 10 Multifunctionele zalen, een skybar en private-dining. Het zal uw gasten aan niets ontbreken.

Een modern wellnesscentrum, een fitnessruimte en een zwembad. Trakteer uw lichaam en geest op een welverdiende pauze.

Stijlvol restaurant, live-cooking & brasserie. In een ongedwongen sfeer genieten van culinaire hoogstandjes door ons enthousiaste keukenteam.

Uitstekende bereikbaarheid, gratis parkeren en beschikking over een ruim aanbod aan electische laadplaatsen

IEDERE BIJEENKOMST IS UNIEK!
Centraal gelegen in het Hart van Brabant en het middelpunt van de Benelux vindt u Van der Valk Hotel Tilburg, de perfecte locatie voor iedere bijeenkomst. Met 7 multifunctionele zalen, 3 boardrooms, een private dining en de Skybar met groene Daktuin weten wij onze gasten in de juiste ambiance te verwelkomen.

Niet alleen bijzonder geschikt voor zakelijke bijeenkomsten als congressen, meerdaagse conferenties en beurzen. Ook voor feestelijke bijeenkomsten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo denken wij graag persoonlijk met u mee om iedere bijeenkomst uniek te maken!

Met de juiste aandacht wensen onze collega's van de Sales u vanaf het eerste contact zo compleet mogelijk te informeren. Samen met u dragen wij zorg voor de juiste uitvoering en weten wij uw gasten tevreden weer te laten vertrekken.

EVENEMENTEN IN HOTEL TILBURG
Van directiediner in de Skybar tot een feestavond met 800 personen. Bij Van der Valk Hotel Tilburg is dit allemaal mogelijk. Wij kijken er erg naar uit om samen met u een succesvol evenement te organiseren waar wij u en uw gasten verwelkomen met de Brabantse gastvrijheid!

SKYBAR MET GROENE DAKTUIN
Deze unieke & exclusieve bar is enkel voor privé gebruik. Geniet dan ook samen met uw gasten van de luxe die de Skybar uitstraalt en het uitzicht over de skyline van Tilburg die het u te bieden heeft. Ideaal voor uw privé diner, feestavond of zelfs bruiloft!


Contactgegevens
Dokter Bloemenlaan 8
5022 KW Tilburg
T: 0138000801
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -