< Terug naar alle leden

Westerduin Personeelsbemiddeling Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Westerduin Personeelsbemiddeling doet niets liever dan mensen met de juiste werkmentaliteit aan een passende baan helpen. We richten ons hierbij vooral op de aanpakkers binnen de bouw-, techniek-, logistiek- en groensector.

een positieve cultuur
We willen bouwen aan teams die onze uitzendkracht en klant met lef, enthousiasme en ondernemerschap helpen aan goed gekwalificeerd personeel. Dit doen we met oog voor de ander en we zijn gericht op de lange termijn relatie. We zijn er trots op dat we gedreven werken binnen een positieve cultuur. Onze klanten en uitzendkrachten merken dat!

De medewerkers van Westerduin Personeelsbemiddeling staan graag voor je klaar om een passende baan voor je te vinden. Kunnen we iets voor jou betekenen en wil je meer over ons te weten komen? Neem dan contact met ons op!

Westerduin Personeelsbemiddeling is onderdeel van Westerduin Groep.

MISSIE & VISIE
De missie van Westerduin Personeelsbemiddeling is helder. Wij doen niets liever dan jou aan een passende baan helpen.

perspectief bieden

Uitzenden is voor ons geen doel op zich. We zijn pas echt tevreden als we jou op langere termijn perspectief kunnen bieden. We hebben hart voor mensen die van hun vak houden, van aanpakken weten en graag hun handen uit de mouwen steken.

Westerduin Personeelsbemiddeling is onderdeel van Westerduin Groep. Net als voor alle bedrijven binnen deze Groep geldt dat we bestaan omdat we waardevolle teams willen bouwen die werken met

- lef
- enthousiasme
- ondernemerschap
- oog voor elkaar

Hiermee zetten we onszelf en onze omgeving in beweging en inspireren we iedereen om te groeien in persoonlijke ontwikkeling.

Onze diensten
Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

UITZENDEN
Uitzenden is maximale flexibiliteit zonder risico’s. Dit scheelt u tijd en maakt uw organisatie flexibeler.

DETACHEREN
Detacheren onderscheidt zich van uitzenden door de grote zekerheid die het met zich mee brengt voor zowel u, als voor de gedetacheerde. Bel ons voor de mogelijkheden.

WERVING & SELECTIE
Het werven en selecteren van medewerkers is ons vak. Het enige wat u hoeft te doen, is het voeren van gesprekken met de door ons voorgestelde kandidaten.

REORGANISATIE & INTERIM MANAGEMENT
Soms kan het beleid binnen uw bedrijf om extra ondersteuning vragen. Ingewikkelde vraagstukken rond ontslag of reorganisatie, vastgelopen teams of veranderende aansturing kunnen vragen om externe begeleiding.

HR-ADVISERING
Heeft u HR-advisering nodig rond personele vraagstukken, teamsamenwerking of contractvormen als detacheren, uitzenden, payrollen en/of werving en selectie? Weet u niet wat verstandig is om te doen naar aanleiding van de nieuwe wetswijzigingen op gebied van (flexibel) arbeid? Westerduin Personeelsbemiddeling luistert en adviseert u graag met onze HR-advisering! We hebben de beste HR-adviseurs in huis, die met veel ervaring hun expertise voor u in kunnen zetten.


Contactgegevens
Europalaan 17
5232 BC 's-Hertogenbosch
T: 073-2008088
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: -
Jaaromzet: -