< Terug naar alle leden

Match and Work Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Match and Work
Ga jij ook aan de slag met je Social Return?! Ben je oprecht maatschappelijk betrokken en ben je van mening dat iemand ook van toegevoegde waarde moet zijn. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden binnen jouw bedrijf!

Over ons
Onze trajecten hebben als doel om medewerkers in te laten stromen die van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf. Wij borgen de continuïteit op de werkvloer, verminderen de risico’s voor alle partijen en brengen de investeringen in tijd en financiën terug.

Uit cijfers blijkt dat het percentage mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ondanks de inspanning die gemeentes, instanties en bedrijven doen om hen aan de slag te krijgen, vaak niet leiden tot het gewenste resultaat om deze mensen ook aan de slag te laten blijven! Hierin ligt de grote uitdaging.

Ons doel; samen creëren wij duurzame arbeidsrelaties voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt: Wij realiseren dit doel enerzijds door de juiste match te maken. Het is van belang dat de kandidaat het juiste werknemersprofiel heeft, maar ook zeker past in de bedrijfscultuur.

Daarnaast zetten wij vanaf de start een intensief op maat gemaakt traject in. Wij geloven dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het beste opgeleid worden op hun toekomstige werkplek.

DIENSTEN
Projectmanagement
Wij geloven in de integrale aanpak. Dit zie je in al onze samenwerking ook altijd terug. Behalve de uitvoering kunnen we het gehele management rondom de uitvoering van jouw maatschappelijke betrokkenheid oppakken. Door onze ruime ervaring in projectmanagement ten aanzien van opleidings- en coachingsprogramma’s binnen bedrijven zijn wij in staat als onderdeel van jouw organisatie het project tot een goed einde te brengen.

Recruitment
Arbeidsmarktkrapte,.. wij zien nog voldoende kansen! Er is een enorme groep aan zeer gemotiveerde mensen, zeker binnen de uitvoerende functies, die heel erg graag aan de slag wil maar van de radar is. Denk hierbij aan mensen met een Wajong/doelgroep indicatie maar ook aan mensen uit de WW, en bijstand zoals statushouders en 55+. Door ons netwerk binnen het sociaal domein krijgen wij alle functies ingevuld met vakbekwame mensen.

Interne Opleidingen & Job Coaching
Wij geloven dat iedereen, ook bijzondere doelgroepen, van toegevoegde waarde moeten zijn om een duurzame arbeidsrelatie aan te gaan. Wanneer je wilt samenwerken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt komt er erg veel bij kijken. Wij gaan dit voor jou, je collega’s en de nieuwe werknemer(s), volledig regelen middels een op maat gemaakt opleiding traject. Doel: Een duurzame arbeidsrelatie die werkt voor jou, je team en de nieuwe collega.

Ontwikkel Locatie
Iedereen doet mee! Iedereen vindt het prettig ergens bij te horen. Onderdeel te zijn van de maatschappij. Gezien te worden. Er zijn helaas genoeg mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is.

Samen met sterk sociaal georiënteerde werkgevers creëren wij arbeidsmatige dagbesteding en ontwikkeltrajecten op een plek waar iedereen zich welkom voelt. De kandidaten werken in kleine groepen onder begeleiding van onze collega, je kunt er jezelf zijn en er is veel ruimte voor persoonlijke groei middels op maat trajecten. Een kleine professioneel georganiseerde overhead zorgt ervoor dat de middelen terecht komen waar ze moeten zijn, de zorg in uitvoering.


Contactgegevens
Van Speykweg 7
4819 BM Breda
T: 06-82990651
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -