< Terug naar alle leden

Glance & Vision Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

WIJ ZORGEN ERVOOR DAT JOUW BEDRIJF OPVALT

ONZE MISSIE
Die is simpel, namelijk
jouw bedrijf op laten vallen!

ONZE VISIE
Altijd de mooiste materialen, nieuwste technieken en vakmanschap met elkaar combineren, om zo de mooiste projecten op te kunnen leveren.

GESCHIEDENIS
Opgericht in 1989 door Peter en Sandra van de Winkel. Inmiddels gevestigd in Veldhoven, waar we verder uitgegroeid zijn tot een veelzijdig bedrijf.

MOOIE DINGEN MAKEN
Mooie dingen maken! Daar draait het bij ons dagelijks om. Mooie dingen die een doeltreffend resultaat bieden. We gaan voor het “wow-effect”, verwachtingen overtreffen en net wat extra toevoegen.

Naast het “standaard” reclamewerk zijn onze mensen erg creatief met projecten die soms niets met de sign-branche te maken hebben. En dat vinden wij alleen maar leuk. Van levensgrote melkpakken tot het produceren van duizenden stalenboekjes. Wij draaien onze handen er niet meer voor om!

Heb jij zo’n uitdaging voor ons? Neem dan snel contact op met een van onze mensen. De kans dat wij je kunnen helpen met jouw project is groot!

MODERN MACHINE PARK
Onze werkplaats is o.a. voorzien van een Axyz freestafel van 2 x 4 meter, een Sei-lasersnijtafel van 1.60 x 2 meter en een computergestuurde zaagmachine. En de meest recente toevoeging, een Zünd snijmachine met een snijbreedte van 3,20 meter

Op de studio hebben wij twee roll-to-roll Epson S80600 printers staan naast onze trots: een swissQprint Nyala 3 vlakbedprinter. Daarnaast zijn er Summa S21600 snijplotters te vinden.

De combinatie van al deze machines samen met onze passie voor materialen, maakt het mogelijk om de mooiste dingen te maken.

33 JAAR GELEDEN
Glance & Vision is opgericht in 1989 door Peter en Sandra van de Winkel in het centrum van Eindhoven. Inmiddels zijn wij gevestigd in Veldhoven, waar Glance & Vision verder uitgegroeid is tot een veelzijdig bedrijf met een modern en zeer uitgebreid machine- park.

In de jaren dat Glance & Vision werkzaam is in de reclameproductie en visuele vormgeving hebben wij ervaring opgedaan in zeer veel aspecten van deze branche. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om een complete presentatie van uw bedrijf neer te zetten, van eenvoudig logobord, bewegwijzering, gevelreclame tot de belettering van het volledige autopark.

Eigenlijk is niets ons te gek en wij denken graag met u mee.

MEEDENKEND VAN BEGIN TOT EIND
Heb je de meest creatieve ideeën maar geen idee hoe je het precies uit moet werken? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij denken van begin tot het eind met je mee, hoe wij onze machines, ervaringen, materialen enz. in kunnen zetten om jouw ideeën te realiseren.

ONTWERP & PRODUCTIE IN EIGEN HUIS
Zelf al een ontwerp? Wij voeren het graag voor je uit! Nog geen ontwerp en alleen maar een idee? Geen probleem, onze mensen ontwerpen het graag samen met jou. Met een modern en uitgebreid machinepark helpen we je graag op weg.

DOELTREFFEND RESULTAAT
Een ingang die niet gevonden wordt of een banner die niet leesbaar is vanaf de weg, dat is natuurlijk niet wat je wilt. Met onze jarenlange ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat jouw visuele middelen hun doel treffen.


Contactgegevens
Kruisstraat 32
5502 JE Veldhoven
T: 040-2301150
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1989
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -