< Terug naar alle leden

Digital Newsgroup Branche: Marketing & communicatie, Online marketing

Bedrijfsomschrijving

Digital Newsgroup (DNG) is dé plek voor het versterken van jouw merknaam!

Digital Newsgroup (DNG) is een resultaatgericht digital marketingbureau vol ervaring met een bewezen aanpak op het gebied van SEO. Met kwaliteit en aandacht voor de klant zijn we uniek & gespecialiseerd in: conversie (CRO), zoekmachine optimalisatie (SEO) en hebben we een imago dat buitengewoon uniek is in linkbuilding.

Juist door alleen te doen waarin we ons onderscheiden, kunnen we jou helpen met het vergroten van je merk en échte online successen behalen!

Diensten:

SEO:
SEO, ook wel search engine optimization, is een belangrijk element binnen de online marketing. Waarom?

40.000 zoekopdrachten per seconde.
84% van de gebruikers gebruikt Google 3 keer per dag of vaker.
90% van alle zoekopdrachten beginnen vanuit een zoekmachine.
50% van alle gebruikers van een zoekmachine klikt op één van de resultaten in de top-3.

Digital Newsgroup (DNG) is een digital marketing bureau gespecialiseerd op het gebied van SEO. Met jaren ervaring kunnen wij jullie website naar een hoger level tillen. Autoriteit, content of techniek? Met alle disciplines kunnen wij jou helpen.

Op zoek naar een bureau dat eerlijk en transparant is over de werkzaamheden en prijzen? Bij ons ben je op het juiste adres!

Linkbuilding:
We verzorgen de linkbuilding voor de grootste klanten in Nederland. We hebben onze eigen technieken en tactieken om het meeste uit linkbuilding te halen. Daarnaast hebben we ook onze eigen database waar we heel gemakkelijk voor een scherpe prijs deals kunnen maken. Geen tijd, kennis en mankracht? Wij zijn het juiste bureau voor jou!

Producten:
Verder beschikken we ook nog over een DNG marketplace. We hebben een database gemaakt voor eigen gebruik, maar ook voor extern gebruik. We hebben deze database weer opgedeeld in 3 takken, namelijk:

Blog marketplace:
De blog marketplace van Digital Newsgroup is één groot platform waar iedereen gebruik van kan maken. Het werkt twee kanten op, namelijk:
Vraag: klanten die zich bij ons melden om blogs te plaatsen op relevante websites. Dit kan zijn voor een stukje SEO (linkbuilding) of een stukje PR.
Aanbod: websites die zich kunnen aanmelden. Wij zorgen voor publiciteit en een platform dat helpt om omzetten te genereren.

Wij proberen op deze manier vraag en aanbod zo snel en gemakkelijk mogelijk bij elkaar te brengen. Wij hebben het platform dat meer dan 100.000 websites aanbiedt, jij mag er gebruik van maken op een gemakkelijk en gebruiksvriendelijke manier tegen een zeer scherpe prijs!


Influencer marketplace:
Het is een term waar je als merk of online marketeer in 2022 niet meer omheen kunt draaien: influencer marketing. Vloggers, bloggers en andere social media influencers bereiken samen een steeds groter publiek en worden steeds vaker gezien als een autoriteit binnen hun niches. Ideaal als je als bedrijf wilt communiceren met jouw doelgroep, maar niet die juiste klik hebt.

Influencer marketplaces, ook wel influencer databases of netwerken genoemd, zijn software die het web afspeuren naar social media accounts die als "invloedrijk" zijn geïdentificeerd - over het algemeen betekent dit accounts met meer dan 5.000 volgers. Merken kunnen dan door duizenden influencers filteren op demografische gegevens zoals geslacht, type inhoud of locatie.


PR-campagne:
Je merk laten opvallen en niet alleen maar laten zien wordt steeds moeilijker. Consumenten worden voortdurend gebombardeerd met reclame - tot wel 10.000 reclame-impressies per dag. een sterke PR campagne kan een game-changer zijn voor merken.

Een succesvolle PR campagne staat of valt met een sterke communicatiestrategie. Creëer de juiste boodschap voor je publiek, kies de juiste kanalen en pak die publiciteit!


Contactgegevens
Dr. Paul Janssenweg 144
1043 NX Tilburg
T: 013-7370151
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -