< Terug naar alle leden

TAWI Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Liften in de Logistiek
Logistieke bedrijven wereldwijd maken gebruik van TAWI Til apparatuur om de gezondheid en veiligheid te verbeteren

TAWI-tilapparatuur
Zweedse techniek op zijn best
Al tientallen jaren verbeteren onze tilapparatuur de efficiëntie en gezondheid van werknemers in bedrijven over de hele wereld. Zweedse kwaliteit en innovatie zijn vanaf het begin het hart en de ziel van TAWI geweest.

In Kungsbacka, een klein stadje aan de westkust van Zweden, heeft het hoofdkantoor van TAWI een toegewijde staf, met alles van productontwikkeling tot productie. Ons team van ervaren ingenieurs ontwerpen hijsoplossingen die zijn aangepast aan uw zakelijke behoeften. Hun innovaties worden gerealiseerd in de tilapparatuur die is samengesteld door bekwame technici, wat een optimale kwaliteit en korte doorlooptijden garandeert.

Onze producten worden gedistribueerd via een wereldwijd netwerk van distributeurs en onze eigen dochterondernemingen in de VS en Canada , UK , Duitsland , Frankrijk, Spanje , Nederland , Denemarken , Zweden en China .

Service en ondersteuning
Toegewijde klantenondersteuning is gegarandeerd bij het investeren in TAWI-tiloplossingen en ons serviceteam zal ervoor zorgen dat de apparatuur u nooit in de steek laat. Kiezen voor TAWI betekent dat u Zweedse kwaliteit en betrouwbaarheid krijgt, in product, service en ondersteuning. We bieden een brede selectie hijsoplossingen voor alles, van voedselproductie tot auto-industrie.

Volledige leverancier
Onze tilapparatuur verwerkt alles van dozen en zakken tot kaas en windschermen. We kunnen zware vaten, grote panelen en nog veel meer draaien, kantelen en draaien. Onze oplossingen omvatten vacuümheffers, elektrische tilapparatuur, takels, kraansystemen en mobiele tilapparatuur. Dit betekent dat TAWI-apparatuur in al uw tilbehoeften voorziet. Ervaar de voordelen van één complete leverancier. Neem vandaag nog contact met ons op.

Waarom TAWI
Onze lifters zijn ontworpen om het tillen voor iedereen gemakkelijk en efficiënt te maken. De systemen zijn eenvoudig te integreren in uw workflow met gebruiksvriendelijke lifters die weinig onderhoud vergen. Hier kunt u zien waarom onze klanten voor de TAWI manier van tillen kiezen.

Over TAWI
TAWI is een partner om op te vertrouwen, met de mogelijkheid om complete tiloplossingen te leveren. Een duurzaam en vertrouwd bedrijf, zowel voor medewerkers als klanten.

TAWI | Piab groep
Sinds januari 2020 maakt TAWI deel uit van de Piab-groep. Samen met onze collega’s van Piab bouwt TAWI een sterke ergonomische handlingafdeling op, die complete oplossingen biedt voor ergonomisch tillen voor klanten over de hele wereld.

Piab is een wereldleider in til-, grijp- en verplaatsingsoplossingen voor de geautomatiseerde wereld. We helpen onze klanten groeien door producten en slimme oplossingen te bieden die hun bedrijf transformeren door middel van verhoogde automatisering. Onze klanten bevinden zich in zowat elke sector, inclusief de voedingsmiddelen-, auto-, logistiek-, e-commerce- en farmaceutische industrie. We zijn trots op onze 600+ medewerkers die klanten bedienen in bijna 100 landen over de hele wereld, die allemaal samenwerken om te creëren en te innoveren binnen de vooruitgang en technologische evolutie van ergonomisch tillen, automatisering en robotica.


Contactgegevens
Houtse Parallelweg 34
5706 AB Helmond
T: 0492-523705
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1923
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -