< Terug naar alle leden

Remie Transport & Kraanverhuur Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Transporteur

Bedrijfsomschrijving

AL MEER DAN 40 JAAR
STAAN WIJ 24/7 VOOR U KLAAR

TORENKRAAN
Wij beschikken over een aantal mobiele torenkranen. Deze kranen worden onder andere gebruikt in de bouwsector en constructie, maar ook voor het hijsen van jacuzzi’s en zwemspa’s. Omdat al onze kranen mobiel zijn, zijn ze snel en makkelijk op de locatie.

TELESCOOPKRAAN
Wij beschikken over meerdere mobiele telescoopkranen. Deze kranen zijn voor alle mogelijke hijswerkzaamheden, van het plaatsen van een dakkapel tot het (ver)plaatsen van een complete technische installatie. Ook zijn deze kranen compacter dan de torenkraan en is installatie snel geregeld.

AUTOLAADKRAAN
We beschikken over een groot aantal voertuigen, waaronder autolaadkranen. Dit voertuig is een uitermate geschikt middel om te laden en lossen, maar ook om specifiek hijswerk opdrachten op locatie te verrichten zoals het monteren van glas of houtwerk.

TRANSPORT
Bij Remie bieden we ook de mogelijkheid om uw goederen te transporteren. Hierbij maken we gebruik van onze laadkranen en is het ook mogelijk om de goederen te laden en/of lossen. Verder beschikken we ook over de benodigde certificaten om gevaarlijke stoffen te vervoeren.

OVER REMIE
Remie transport- en kraanverhuur is al meer dan 40 jaar een begrip in Zuidwest Nederland. Met een team van enthousiaste en professionele medewerkers staan wij 24/7 voor onze klanten klaar. Bij Remie denken we in oplossingen, leveren we maatwerk en houden we communicatielijnen kort.

Remie transport- en kraanverhuur beschikt over een modern machinepark van mobiele telescoop kranen, torenkranen en autolaadkranen. Ook beschikken wij over verschillend hulpmateriaal zoals speciaal hijsgereedschap, persoonswerkbakken en hijsjukken zodat wij onze klanten maximaal kunnen ontzorgen.

ONZE ACHTERGROND
Wat ruim 40 jaar geleden begon als metaalbewerkingsbedrijf, is nu gegroeid tot 1 van de bekendste bedrijven voor transport & kraanverhuur in Breda. Zo begon het ooit met een impulsieve aankoop van een tweedehands kraan op een veiling. Wat toen een geweldig idee leek, bleek later de grootste rampenkraan ooit te zijn. Na veel reparaties, lekkende olie en talloze storingen besloten we om afscheid te nemen van deze kraan.

Ondanks alle ellende, zorgde deze kraan alsnog voor meer interesse in de wereld van verticaal transport en besloten we om met al het spaargeld van de familie Remie een nieuwe kraan aan te schaffen. Wat toen nog als hobby werd beschouwd is vervolgens uitgelopen tot een arsenaal van 20 kranen, 22 machinisten en 1 van de grootste bedrijven voor transport & kraanverhuur in Nederland.

ONZE PASSIE & MOTIVATIE
Wat dit werk zo leuk maakt is de uitdaging en onbekendheid waar we dagelijks mee werken. Als kraanmachinist is maar 1 ding duidelijk en dat is wanneer je moet beginnen. Het is geen 9 tot 5 baantje waar je vaste taken, pauzes en uren hebt. Iedere dag is weer iets nieuws en dat is wat dit werk zo leuk maakt.

Onze motivatie zit hem dan ook in het voldoen van de wensen van onze klanten. Juist wanneer iets onmogelijk lijkt, zoeken wij naar een oplossing om dit mogelijk te maken. Zo is geen 1 klus voor ons te gek, groot of klein, moeilijk of makkelijk, met onze jarenlange ervaring en professionele werkwijze zorgen wij dat uw project zo vloeiend mogelijk verloopt.

ONZE WERKWIJZE
Bij Remie staat veiligheid en professioneel vakmanschap op nummer 1. Met onze jarenlange ervaring en goed opgeleide machinisten zorgen wij er voor dat ieder project 100% nauwkeurig wordt afgerond. Van bouwprojecten naar huiselijke klusjes, wij zorgen dat onze klanten 100% tevreden achter worden gelaten.

Omdat het bij hijswerk erg belangrijk is om alle details te weten, houden wij van een goede communicatie. Zo zullen we regelmatig telefonisch contact hebben en komen wij ook persoonlijk langs op de locatie van het project om te redeneren of er eventuele aanpassingen nodig zullen zijn. Wij zijn de experts en zullen er dus voor zorgen dat alles goed geregeld is voor we aan de slag gaan.


Contactgegevens
Overemer 6
4824 AH Breda
T: 076-5486641
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1978
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -