< Terug naar alle leden

Kemper Beton Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Onze producten

Bloktraptreden
Het opvangen van hoogtes met keerwanden is een specialiteit, net als deze hoogtes begaanbaar maken. Onze bloktraptreden zijn dan een uitkomst.

Keerwanden
Het maken van milieustraten, erfafscheidingen, het creëren van een binnentuin, geluidswal of het maken van een muur tot wel 10 meter hoogte.

Betonplaten
Betonplaten zijn er in veel soorten en maten en worden voor verschillende toepassingen gebruikt.

Waterpasserende platen
De waterpasserende platen dienen als een waterinfiltrerende berijdbare platen. Deze platen kun je o.a. toepassen als parkeerplaatsplaats.

Kemper;
het verhaal
Wat ooit begon met de specialisatie in keerwanden, groeide in 90 jaar uit tot een betrouwbare partner die totaaloplossingen biedt voor de GWW-markt in de Benelux en Duitsland. Niet voor niets dus dat wij het hebben over terreininrichting op grond van ervaring.

Voor elk vraagstuk bij de inrichting van jouw terrein hebben wij dé oplossing. Of het nu gaat om het leveren van keerwanden, betonplaten, afwatering of bloktreden, wij zijn er voor je! Zo ben je verzekerd van één gesprekspartner, één leverancier. Want met de juiste kennis en producten gaan wij geen uitdaging uit de weg. Wij zijn Kemper. Jouw partner in terreininrichting.

Kemper: terreininrichting op grond van ervaring
Oplossingsgericht, betrouwbaar, innovatief en efficiënt

Keerwanden: variatie is onze norm
De oplossingen die Kemper biedt zijn legio, zowel voor de grond-, weg- en waterbouw als voor de agrarische sector. Zo worden keerwanden gebruikt als moderne infrastructurele oplossing in de grond-, weg-, en waterbouw. In de openbare ruimte en in woonwijken passen ze zich moeiteloos aan de omgeving aan. Hier gaan functionaliteit en de esthetische waarde samen. Daar waar grond en water elkaar kruisen, vormt Kemper de kerende constructie.

Hoogteverschillen bij op- en afritten, parkeerkelders, banen, laad- en loskuilen. Kemper overbrugt elk hoogteverschil moeiteloos. Op vinex-locaties en in binnenstedelijke gebieden zijn erfafscheidingen en binnentuinen snel gerealiseerd al dan niet met een esthetische afwerking.

Kemper is marktleider op het gebied van standaard keerwanden. We worden gezien als een innovatieve en betrouwbare producent en leverancier. Bij tal van toepassingen, zoals grond- en waterkerende constructies, milieustraten en parkeer- en opslagfaciliteiten heeft Kemper een passende oplossing.

Door de moderne, volledig geautomatiseerde faciliteiten produceert Kemper zeer efficiënt. Het bedrijf uit Tilburg weet op een onderscheidende manier een hoge kwaliteit en betrouwbare levering te combineren met een zeer gunstige prijsstelling. Advies en begeleiding zijn belangrijke onderdelen in de dienstverlening. Vanaf de oriëntatiefase tot en met de oplevering kunnen klanten een beroep doen op vakkundige ondersteuning. De creatie van een optimale oplossing staat bij Kemper altijd centraal.


Contactgegevens
Ledeboerstraat 40
5048 AD Tilburg
T: 013-4651651
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1930
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -