< Terug naar alle leden

Mr. Blue Sky Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

Mr. BLUE SKY Branding Agency maakt helder wat jij te bieden hebt!

Ken je dat gevoel van keihard werken aan je onderneming,
maar toch het gevoel hebben dat je de essentie mist?
Een gebrek aan focus en helderheid kan ervoor zorgen dat je niet duidelijk kunt maken waarom klanten juist voor jou moeten kiezen. Misschien trek je zelfs wel klanten aan die helemaal niet bij jou passen!

Maar maak je geen zorgen, je bent hier op de juiste plek. Ik help je om met de juiste focus en vanuit je eigen unieke kern te opereren. Samen zorgen we ervoor dat jouw onderneming een helder en onderscheidend verhaal vertelt.

Juist door authentiek te zijn en je eigen pad te volgen, onderscheid jij je van de rest en bouw je aan een sterk merk en waardevolle relaties met je klanten.

Laten we die helderheid en focus vinden die jouw authentieke
onderneming echt verdient!Mr. BLUE SKY richt zich specifiek op de groep trotse en authentieke ondernemers die verder willen groeien.

Mr. BLUE SKY helpt mee in de ontdekkingstocht naar de kern van jouw bedrijf, wat deze zo uniek maakt, wie jouw ideale klant is en wat je moet doen om ze fans van jouw bedrijf te maken. Dit doen we in verschillende stappen waarbij iedere stap die je dichter brengt bij een sterk, authentiek en herkenbaar merk:

1 ---> Focus en Helderheidsessie
1+ 2. --> Blueprint Sessie
1+2+3. -->Visual Brand
1+2+3+4. -> Het Ultieme handboek (waarin alles samen komt)Vanuit de creatieve studio heeft Mr. BLUE SKY alles in huis om jou in de spotlight te zetten en werkt alles concreet uit van A-Z in:

Visuele ontwerpen zoals je website, logo, huisstijl, socialmedia, videomarketing, fotografie, signing en nog veel meer!


Contactgegevens
Reduitlaan 33 0.01
4814DC Breda
T: 06-42868277
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000