< Terug naar alle leden

JNB Web Promotion Branche: Marketing & communicatie, Online marketing

Bedrijfsomschrijving

Responsive digital marketingbureau
Onze specialisten werken daarbij nauw samen met onze klanten.

Responsive digital marketingbureau Sinds 1996Nieuwe klanten genereren is het fundamentele probleemwaar elk bedrijf mee zit, dit zullen we elke dag proberen op te lossen en daar zijn we zeer goed in!
Bij JNB Web Promotion hebben wij een platform ontworpen waarmee wij nieuwe klanten en verkeer en meer omzet kunnen genereren. Wij hebben een systematisch programma en echte routekaart ontworpen van hoe men nieuwe klanten tegen lage kosten kan krijgen met een effectief en levensvatbare platform dat misschien wel het belangrijkste zal zijn bij elke marketingstrategie die JNB Web Promotion met elke ondernemer kan delen die op zoek is naar nieuwe klanten en zouden hun markt echt op een gedetailleerd niveau moeten krijgen, zodat u weet dat het gemakkelijker is als men begrijpt wat uw doelmarkt is. Dit geeft u zeer hoogwaardige statistieken, JNB Web Promotion heeft hiervoor een strategie die wij het halo-effect noemen.

SEO, SEA, webdesign, linkbuilding, bloggen, Google Analytics, Social Media, E-mailmarketing en content zijn allemaal diensten om uw website nog beter vindbaar te maken in Google.

Online Reputatie Management
Het analyseren van negatieve materialen over uw merk, het aanpakken van een sentimentele analyse en het distributeren.

Conversie Optimalisatie
Maak van uw bezoekers echte klanten met onze SEO. Wij analyseren uw website en ontwikkelen effectieve conversie strategies.

Meer leads krijgen?
Een bedrijf laten groeien is soms moeilijk. We maken het een stuk eenvoudiger, sneller, voorspelbaarder, minder stressvol en leuker. Met de meest meedogenloos effectieve Strategie voor snelgroeiende bedrijven.

Dat is de kracht van digital marketing
Elke ondernemer wilt meer naamsbekendheid voor zijn bedrijf en wilt ook meer zichtbaar zijn voor alle potentiële klanten.
Beter online vindbaar zijn, meer potentiële klanten en relevante bezoekers.

Waarom digital marketing gebruiken?
Meer verkoop is meer dan alleen goede posities in Google met SEO of Adwords!
Bereik een nieuw niveau van intimiteit met jouw prospects – dankzij onze digital marketing strategie
Als je de verkoop op een significante manier wilt veranderen, kun je jouw klanten niet iets aanbieden dat ze “in de loop van de tijd misschien nodig hebben … misschien … op een dag.”

Niemand koopt wat je verkoopt, tenzij ze het nodig hebben en ze het NU nodig hebben. Als je de verkoop wilt verdubbelen, moet je een nieuw niveau van intimiteit met uw prospects bereiken. Je moet in hun hoofd kruipen en hun #1 probleem uitzoeken en oplossen. Wat houdt hen ’s nachts wakker? Met welk probleem stoten ze hun hoofd tegen de muur? Met welke vraag worstelen ze waar ze wanhopig naar op zoek zijn?

Google: de eerste plaats waar u die zoektermen gaat gebruiken, is rechtstreeks naar Google

Industrieforums: het bekijken van brancheforums is ook een geweldige manier om in de hoofden van jouw klanten te kruipen. Afhankelijk van je zoekterm kun je honderden resultaten krijgen die je direct inzicht geven in wat je publiek denkt, het soort vragen dat ze stellen en de hot-button-problemen waarmee ze worstelen.

Facebook-groepen: als er Facebook-groepen of -pagina’s rond jouw niche zijn, wil je ook elke groep verkennen en zien wat voor soort gesprekken daar plaatsvinden;

Amazon en andere recensies lezen. De formule voor een grotere markt: een van de belangrijkste sleutels tot een verdubbeling van jouw omzet is aantrekkelijk voor een grotere markt. We bieden genoeg explosieve manieren dat je een opvallende titels krijgt, het juiste aanbod, één focus.
We bekijken je Web design en kunnen verbetering aanbrengen, zorgen voor professionele SEO copywriting


Contactgegevens
Maria Verhoevenstraat 4
2387 Baarle-Hertog
T: +32-14890732
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1996
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -