< Terug naar alle leden

TEFAB Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

DUIDELIJK DUURZAAM IN GEOTECHNISCHE TOEPASSINGEN

TEFAB, de nieuwe naam van T&F. Al meer dan 30 jaar zijn we dé leverancier van geotextielen, folies en grids. Met deze nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en vanuit een nieuw pand in Gilze gaan we met onze vertrouwde flexibiliteit verder invulling geven aan ons denken en handelen vanuit de geotechnische oplossing. We gaan er vol voor om duurzaamheid ook binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw naar een hoger plan te tillen. Hierbij zet TEFAB zich in om voor elke geotechnische toepassing een duidelijk duurzame oplossing te hebben, of dit nu traditionele toepassingen zijn of biobased alternatieven.

Duidelijk duurzaam volgens TEFAB
Continu ontwikkelen we in samenwerking met onze producenten en techlabs een keur aan innovatieve biobased producten. Met trots kunnen we zeggen dat we in Nederland inmiddels de grootste leverancier zijn van biobased en composteerbare producten voor de Grond-, Weg- en Waterbouw.

Daarnaast kijken we naar de herkomst van bestaande materialen en naar de duurzame prestatie van producenten. Zo letten we op producteigenschappen, grondstof, levensduur en verpakkingsmateriaal. Ook duurzaamheid tijdens de productie, het logistieke proces en waar mogelijk de CO2-uitstoot komen aan bod.

Onze ambitie stopt niet. De grond waarop we wonen, werken en leven is ons gezamenlijk werkterrein. Dat maakt dat duidelijk verduurzamen in het belang is van ons allemaal.

TEFAB, dat is prettig zaken doen
Zaken zijn zaken. Natuurlijk.

Als leverancier maken wij uiteraard onze beloftes waar. Maar we vinden het zeker zo belangrijk dat de samenwerking prettig verloopt, waarbij we het werk voor u steeds leuker, makkelijker en beter willen maken. Dit betekent meedenken vanuit de reële praktijk, het geven van duidelijk advies en ervoor zorgen dat een project niet zonder materiaal komt te zitten.

We geloven erin dat prettig zakendoen gelijk staat aan kennisdelen. Een interne workshop over duurzame materialen, bijdragen aan een proefomgeving of actief onderdeel uitmaken van de branchevereniging horen hier ook bij.

Prettig en duurzaam zakendoen past in onze Brabantse roots. We nodigen u van harte uit om dat zelf te beleven.


Contactgegevens
Phantom 3
5126 RJ Gilze
T: 0162-455515
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1992
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -