< Terug naar alle leden

Wolfs Interieur Branche: Bedrijfshuisvesting, Architectuur

Bedrijfsomschrijving

WOLFS INTERIEUR ARCHITECTUUR

Van schets tot realisatie wacht een uniek design op maat met flinke dosis creativiteit

Wolfs Interieur is een interieurontwerp studio, deskundig advies tot de uitvoering.
Een flinke dosis creativiteit vormt de basis voor ieder interieur. Onze interieurs krijgen een eigen identiteit ontstaan door het durven tonen van karakter. In onze ontwerpen creëren we een balans tussen functionaliteit, praktisch en vormgeving.

Elke besluit heeft invloed op het geheel, wij helpen je daar graag mee.

AANBOD
Met diverse mogelijkheden:

Look and feel
Behoefte om je interieur aan te pakken, maar geen idee waar te beginnen? Wij gaan graag met je samen rond de tafel voor kleine aanpassingen met een grote impact.

Van Schets tot realisatie
Weet jij welke ruimte je wilt aanpakken, maar kun je het voor jezelf nog niet goed visualiseren hoe het gerealiseerd kan worden? Samen gaan wij in gesprek om jouw interieur en jouw wensen vorm te geven.

Meubel op maat
Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing voor interieur of voor het indelen van een bepaalde ruimte? Wil je een meubel laten maken maar heb je geen idee hoe het gevisualiseerd gaat worden. Van inloopkast tot keuken. Wij kunnen je daar mee helpen!

SAMEN AAN DE SLAG?

Hi! Welkom bij Wolfs Interieur
Ben je enthousiast en wil je graag samenwerken, neem dan contact op. Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.

Architectuur en interieur vormgeving is Bernice in opgegroeid. Evenals haar vader en opa (beide architect), is zij een echte beelddenker en ging al van jongs af aan mee op bouwbezoeken. Voor haar staan de wensen van de klant centraal. Zij geeft een extra karakter aan een woning door spanning op te zoeken in vormen en materiaalgebruik. Een mooi interieur kan ook praktisch zijn! Creativiteit en spontaniteit is ook echt Bernice.


Contactgegevens
Van Rijckevorsellaan 8
5066 BS Moergestel
T: 013-5132670
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1965
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -