< Terug naar alle leden

IT-Concern Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

OVER ONS

IT-Concern is een Microsoft en Citrix gecertificeerd IT-bedrijf welke jarenlange ervaring heeft op het gebied van adviseren, migreren, optimaliseren en beheren van IT-infrastructuren. Met de ervaring en diepgaande kennis van onze medewerkers helpen wij bedrijven te ontzorgen in IT. Hierbij is continuïteit is voor ons belangrijk, wij zorgen ervoor dat deze gewaardborgd is.
Meer weten over IT-Concern, neem gerust contact met ons op.

Jouw IT, onze zorg!

EEN GREEP UIT ONZE MANAGED IT DIENSTEN
De IT-Concern ‘Managed IT’ dienst, is de basis van al onze diensten die wij leveren aan onze klanten. Flexibiliteit, gemak, overzicht en structuur staat aan de basis van deze opzet. IT-Concern biedt standaard pakketten aan waarin wij volledig ontzorgen middels het inzetten van de juiste (software) producten en het toepassen van proactief beheer en services van apparatuur.

Managed Werkplek
Onbezorgd jouw werkplek laten beheren? Gebruik hiervoor onze ‘Managed Werkplek’ module in Managed IT. Wij zorgen voor de juiste (next gen) antivirus, je Microsoft 365 back-up, device inventaris en nog veel meer. Doordat de modules individueel aan- of uit te vinken zijn, maken we Managed Werkplek flexibel. Zo betaal je nooit voor diensten waar je geen behoefte aan hebt, of simpelweg niet gaat gebruiken.

Continuïteit
IT-Concern zal altijd voor continuïteit gaan. Eén van de belangijkste taken als IT-leverancier is het bewaken van jouw werkplek. Door onze strakke SLA’s zorgen wij dat jouw bedrijf bij calamiteiten snel weer online is. Onze servicedesk is ‘skilled’ en zal je in bijna alle gevallen direct kunnen helpen met een probleem, zodat jij als medewerker binnen een bedrijf in de korste tijd weer aan de slag kan met het werk wat voor jou belangrijk is.Flexibiliteit
Wij komen het vaak tegen. IT bedrijven die een dienst aanbieden waarbij je ook betaalt voor onderdelen die je niet gebruikt. Het wordt standaardisatie genoemd en het zou uiteindelijk jou als bedrijf geld besparen omdat ze je sneller kunnen helpen. Dit klopt deels, maar waarom kunnen deze onderdelen niet uit de propositie? Wij houden het graag eerlijk en hebben om deze reden de Managed Werkplek modules geïntroduceerd. Zo bepaal jij zelf waar je wel of niet voor wilt betalen. Wij zorgen dat dit professioneel en helder in een overeenkomst wordt verwerkt, zodat je precies weet wat je van ons kan verwachten.

Managed Network
Network as a Service
Een netwerk zonder ook maar een euro vooraf te investeren? Het kan met ‘Managed Netwerk’. Wij zorgen voor een vaste prijs per maand voor je Firewall, Switch, Wi-Fi punten en eventuele controllers. Daarbij houden we de continuïteit hoog door te standaardiseren en proactief te managen op security en patching. Het beheer en eventuele aanpassingen zijn hierin volledig meegenomen. Is je product defect? Dan vervangen wij dit kosteloos voor een nieuw model.

Managed Telefonie
Het nieuwe bellen
Telefoneren is een middel wat nog lang zal blijven bestaan. Echter is de markt van telefonie de afgelopen tijd veranderd. Een Vast-Mobiele integratie, bellen via Microsoft Teams of met een zogeheten ‘Softphone applicatie’. Je kunt het je zo gek nog niet bedenken en je kan er al mee bellen. Wij snappen dat dit lastig is, want wat is nu de beste en meest efficiënte manier van communiceren? Wij helpen je met adviseren en kijken met een scherpe blik op de latente behoefte en komen samen met jouw wensen op de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

Managed Server
Of je nu opzoek bent naar een Azure Cloud oplossing, of je server infrastructuur liever nog even op kantoor wilt houden, Managed Server is hét onderdeel wat zorg draagt voor de continuïteit van de gehele infrastructuur van een organisatie. Het vormt dan ook een essentieel onderdeel in het Managed IT portfolio.

Het opzetten, juist inrichten en beheren van een nieuwe server kan erg lastig zijn. Vooral de beveiliging is een belangrijk punt. Hoe ontsluit je namelijk de omgeving naar andere (Cloud)apps? Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in Servers en Azure Cloud oplossingen. Wij helpen je met de techniek en hebben een proactieve houding om de ondersteuning in het beheer van fysieke of virtuele servers uit handen te nemen. IT-Concern staat klaar om met een vaste set aan SLA’s jouw (Azure) server omgeving met de juiste mankracht te voorzien van veiligheid en continuïteit.


Contactgegevens
Einsteinstraat 3
4207 HW Gorinchem
T: 0183-511357
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -