< Terug naar alle leden

H&H Security en H&H Service Branche: Bedrijfshuisvesting, Beveiliging

Bedrijfsomschrijving

Beveiligingsbedrijf H&H Security B.V.

No nonsense beveiligingsbedrijf met ruim 10 jaar ervaring. Van spoedklussen tot structurele oplossingen voor beveiliging van bedrijven, particulieren en evenementen.

Wij staan voor kwaliteit en richten ons op een duurzame & flexibele samenwerking

Kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons op nummer één! Niet alleen woorden, maar veel meer daden. Kwaliteit onderscheidt ons in de markt en zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op ons vakmanschap.

Duurzaam
Wij hechten grote waarde aan duurzaamheid. We voegen ecologische verantwoordelijkheid, oog voor de sociale zijde en focus op economische groei samen. Triple-P in optima forma.

Flexibel
Door onze hoge mate van flexibiliteit zorgen wij ervoor dat de klantvraag optimaal wordt ingevuld. Daarnaast is de continuïteit van ons bedrijf gegarandeerd.

Beveiligingsbedrijf inhuren?
Graag gaan wij met u in gesprek en denken we met u mee over het waarborgen van uw continuïteit en beveiliging.

Wij geloven niet in kant en klare producten. Iedere vorm van beveiliging wordt voor een gedeelte door en met de klant gevuld.

Onze beveiligings­diensten
Zoals je van een gerenommeerd beveiligingsbedrijf mag verwachten zijn onze diensten en dienstverlening uiterst divers. Wij staan garant voor uw veiligheid, voor de bewaking van uw onderneming en andere vormen van expertise en dienstverlening. Wij zijn uw solide partner, uw veiligheid is bij ons in goede handen.

Sectoren
- Publieke sector
- Logistiek
- Havens
- Evenementen
- Bouw & verkeer
- Hondengeleider
- Zakelijke dienstverlening
- Retail & winkel
- Professionele trainingen

Onze kennis en ervaring, gekoppeld aan de wet- en regelgeving zorgen ervoor dat wij kunnen bijdragen aan uw veiligheid en die van uw omgeving. Hiervoor staan wij klaar of leiden wij op.

Verhuur van portofoons
Heeft u met spoed portofoons nodig om uw evenement, het verkeer of surveillancediensten in goede banen te leiden? Maak gebruik van onze portofoon service!


Contactgegevens
Vlijmenstraat 1
5036 SV Tilburg
T: 085–9026902
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -