< Terug naar alle leden

Dappre | Scoor voor je Club Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

Scoor voor je Club staat voor ‘koop lokaal, steun je favoriete clubs én spaar voor jezelf!
Scoor voor je Club is een maatschappelijk digitaal ecosysteem en werkt in de privacyvriendelijke Nederlandse kaartenapp Dappre. Scoor voor je Club met Dappre is een initiatief van de Qiy Foundation. Scoor voor je Club met Dappre wordt dagelijks verrijkt door de samenwerking en de co-creatie met maatschappelijk betrokken partijen.

Scoor voor je Club als instrument wil bijdragen aan de verbinding tussen consumenten, ondernemers en maatschappelijke organisaties tot één samenwerkende -en elkaar versterkende- gemeenschap. Daarbij wordt de privacy van alle deelnemers gerespecteerd. Zo hoeven deelnemers geen account aan te maken en voeren ze zelf de regie over hun gegevens.

De Qiy Foundation is een Nederlandse non-profit stichting die zich er hard voor maakt dat mensen controle kunnen hebben over hun eigen digitale gegevens: Digitale Zelfbeschikking voor iedereen!

Samen met o.a. NOC*NSF, sportbonden, Vereniging Sport en Gemeenten, lokale en nationale ondernemers, het Nederlandse bedrijfsleven, gemeenten en goede doelen brengen we Nederland in beweging en geven we elkaar (clubs, sporters, verenigingen, stichtingen, sponsors en ondernemers) structureel inkomsten en de mogelijkheid om avg-proof te communiceren. Zo dragen inwoners en de lokale middenstand bij aan financieel gezonde clubs en een gezonder en gelukkiger Nederland!


Contactgegevens
Eindhovenseweg 22 A
5281 RA Boxtel
T: 0411-671957
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: -
Jaaromzet: -