< Terug naar alle leden

Facta Nederweert Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

DE FACTA-STANDAARD
Al ruim 60 jaar zijn we specialist in rotating equipment. Al jaren zetten we de standaard in kwaliteit. Een standaard die we elke dag blijven verleggen. Gewone dingen, ongewoon goed doen. Met een nuchterheid die je van echte aanpakkers mag verwachten. Waar je op kunt bouwen. Dat doen we 100% veilig en verantwoord. Altijd en overal.
ONZE MENSEN MAKEN FACTA
Bij Facta zijn we zuinig op onze vakmensen. Zij zijn de aandrijvende kracht van ons bedrijf. Velen hebben al jarenlange ervaring in dit vak. Een vak wat je niet in de schoolbanken leert, maar gewoon op de vloer. Met elkaar en van elkaar. Van klanten. Van projecten. Daarnaast blijven we ons ook ontwikkelen door opleidingen. Maar ook die kennis brengen we samen verder én in de praktijk. In een goede sfeer waarin alle ruimte is om volledig jezelf te zijn.

SERVICE VERLENEN ZIT IN ONS DNA
We weten waar het om draait in onze business. Wie nu een probleem heeft, vraagt nu om een oplossing. Niet morgen. Anders staat alles stil. Service verlenen zit in ons DNA. Het staat bij ons voorop in alles dat we doen. Met een klantgerichte instelling, een zorgvuldige, veilige aanpak en flexibele oplossingen dragen we bij aan soepele, veilige en efficiënte processen van onze klanten. Afspraak is ook echt afspraak. Daar kunnen onze klanten op vertrouwen en bouwen. Wij zijn altijd in de buurt. 24 uur per dag. 7 dagen in de week.

WE WETEN VOOR WIE WE HET DOEN. EN DAT MERK JE.
Al draait ons werk om rotating equipment, het is en blijft mensenwerk. Werk door mensen, voor mensen. We weten voor wie we het doen. En dat merken onze klanten. We begrijpen waar het in hun wereld om draait. Van de ruwe staalindustrie tot aan fabrieken die de grondstoffen voor babypoeder maken. We staan direct voor ze klaar als ze ons nodig hebben. Door heel Nederland. We houden ons aan onze afspraak. Een man een man, een woord een woord. Daar staan we voor.

U KUNT OP ONS REKENEN
24 UUR PER DAG. 7 DAGEN PER WEEK.

Met 8 vestigingen door heel Nederland, 300 vakmensen en 100 servicebussen zijn we hét servicebedrijf voor uw rotating equipment. En dat doen we nu al ruim 60 jaar. Elke klant, klein of groot, met een complexe vraag of uitdaging is bij ons op zijn plaats. We hebben ons verbonden aan leveranciers van A-merken, maar zijn aan niemand gebonden. Dat maakt ons onafhankelijk. Het geeft ons vrijheid van handelen. In ons denken en ons doen. Zodat wij telkens met de beste oplossing voor elke situatie komen.

SMART MAINTENANCE
Reactief onderhoud
Heeft u nú een probleem met uw rotating equipement? Wij zijn dag en nacht bereikbaar en gaan direct voor u aan de slag.

Periodiek onderhoud
Kies voor planmatig onderhoud om zekerheid van uw installaties te hebben.

Conditieafhankelijk onderhoud
Stel de conditie van uw machinepark vast door middel van inspectierondes of troubleshooting. Afhankelijk van de uitkomst plannen we samen met u onderhoud in.

Pro-actief onderhoud
Actief verzamelen van relevante meetgegevens om de conditie van uw machinepark te monitoren. Het doel is problemen te voorkomen door tijdig afwijkingen te signaleren.

Voorspellend onderhoud
Op basis van algoritmes en machine learning bepalen wanneer statistisch gezien onderhoud moet worden uitgevoerd aan uw rotating equipment.

SMART
MAINTENANCE
Voor het optimaliseren van uw machinepark

Landelijke dekking
Service staat bij ons voorop in alles dat we doen. Met 8 vestigingen door heel Nederland, 300 vakmensen en 100 servicebussen staan wij dag en nacht voor u klaar.

13 smart maintenance specialisten
Binnen Facta houden 13 specialisten zich continu bezig met het optimaliseren van uw machinepark.

SMART MAINTENANCE,
WAT HOUDT DAT NOU PRECIES IN?
Als iets stopt met draaien, kan dat effect hebben op een hele keten. Bij Facta begrijpen wij dat als geen ander. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor reparatie en revisie. Maar de wereld van onderhoud gaat veel verder. Bij Facta lopen we voorop op het gebied van Smart Maintenance. Wij helpen u stilstand te voorkomen, processen te verbeteren en betrouwbaarheid te vergroten.

De mogelijkheden zijn enorm en dat kan tegelijkertijd verlammend werken. Want als alles mogelijk lijkt… waar start u dan mee? De vele mogelijkheden betekenen niét dat u het allemaal gelijk moet of hoeft toe te passen. Als we samen beginnen aan de basis van smart maintenance, kunt u het vanaf daar verder uitbouwen.


Contactgegevens
Pannenweg 208
6031 RK Nederweert
T: 0495-634141
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1958
Vestigingen: 8
Jaaromzet: -