< Terug naar alle leden

ENGNR. Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

WIJ BEKRACHTIGEN JOUW TALENT!

ENGNR. is uw zakelijk partner. Wij brengen jouw carrière en bedrijf naar het volgend niveau, sinds 2019. Hoe kunnen wij u helpen?

Wij begonnen met het aanmoedigen van professionals om hun talent te ontwikkelen en hun baan te veranderen in een carrière. Sluit je aan bij ons en daag jezelf uit. ENGNR. is meer dan een bemiddelaar tussen bedrijven en professionals. Wij streven ernaar om jou een sterke basis aan te bieden, met als resultaat dat je de mogelijkheid hebt jezelf te ontwikkelen.

Wij geloven dat de makers van de toekomst de dromers zijn van morgen.

Dat is wat ons het innovatieve platform van technische professionals maakt, waarop je kan beginnen met het starten of uitbreiden van je carrière door het te tillen naar een hoger niveau, samen. Het wordt onze missie om jouw vaardigheden en ambities visueel te maken, geloof daarom in jezelf en wordt een bouwer van je toekomst.

PRESTEER EN LEER MET ENGNR.
Niet dromen, maar doen! Enthousiast om je professionele carrière uit te bouwen? Kunt u niet wachten om uw bedrijf uit te breiden en te groeien in uw werkveld?

Door je aan te sluiten bij ENGNR. breidt u uw kennis uit, daarom creëer je meer waarde voor een werkgever. ENGNR. helpt je op weg. Als bedrijf kunt u vertrouwen op onze enthousiaste professionals die altijd opzoek zijn naar manieren om te ontwikkelen. Voor zichzelf, en voor u.

ENGNR. staat voor besluitvaardigheid en een ondernemende manier van werken met persoonlijk contact. Samen pakken we uitdagingen aan. Voor al je behoeftes creëren wij op hand gemaakte oplossingen.

NEEM DE UITDAGING AAN SAMEN MET ONS
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Kan jij niet wachten om je kennis te verbreden? ENGNR. helpt je op weg! Wij zoeken naar uitdagingen passend bij jou. Geen simpele, maar altijd redelijk. Op deze manier laten wij je jezelf overtreffen – samen zorgen we ervoor dat bedrijven jouw waarde zien.

Wij focussen op jonge professionals zowel als ervaren professionals. Ieder met hun eigen krachten en vaardigheden.

BEDRIJVEN.
Bent u op zoek naar professionals die waarde toevoegen aan uw organisatie? Wil jij de volgende stap zetten in de groei van jouw bedrijf? ENGNR. verbindt organisaties met ambitieuze en ondernemende professionals. Onze professionals helpen u om nog meer uit uw bedrijf te halen.

Het is van vitaal belang om je als organisatie op het gebied van technologie te blijven ontwikkelen. Technologie draagt bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Technologie helpt je nieuwe hoogten te bereiken, nieuwe inzichten te ontdekken, je huidige processen te verbeteren en data op de juiste manier te vernieuwen.

Onze young professionals geven bedrijven nieuwe inzichten, terwijl ervaren professionals niet meer verrast worden door een uitdaging.

Hoe kan ENGNR. jou helpen groeien?

SCHAARSTE AAN TECHNISCHE PROFESSIONALS? – NIET BIJ ENGNR.
ENGNR. biedt de oplossing. De ontwikkelingen op het gebied van technologie gaan steeds sneller. ENGNR. zorgt ervoor dat u niet achterloopt op uw concurrenten door professionals te leveren die op de hoogte zijn van deze ontwikkelingen. We zorgen ervoor dat de medewerkers persoonlijke trainingsprogramma’s krijgen, zodat ze altijd up-to-date zijn. Zo kunnen zij direct waarde toevoegen en blijven toevoegen aan uw organisatie.

ENGNR. ondersteunt niet alleen werkzoekenden met persoonlijke opleidingsprogramma’s. Ook bieden we hen uitgebreide coaching. Wat willen ze bereiken tijdens hun loopbaan? Hoe bereiken zij deze doelen en hoe kunnen zij zich blijven ontwikkelen? Welk type klant past het beste bij hen? Door de juiste vragen te stellen zorgen we voor de juiste match tussen jou als opdrachtgever en de professional als opdrachtnemer.

UITGEBREIDE SELECTIE VAN PROFESSIONALS
Al onze professionals worden getest op hun kwaliteiten en capaciteiten. Een perfecte match is meer dan een matchende interesse in specifieke onderwerpen. Wij werken alleen met professionals die gemotiveerd, enthousiast en ambitieus zijn. Mensen die zoveel mogelijk uit hun carrière willen halen.

Meer weten over onze rol als bemiddelaar tussen professionals en aanbieders? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.


Contactgegevens
Bredasebaan 14
4744 RZ Bosschenhoofd
T: 06-25306645
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -