< Terug naar alle leden

LPC Transport & Logistiek Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Transporteur

Bedrijfsomschrijving

LPC (Liburnia Projects & Chartering BV) is actief in het organiseren van de logistiek van zware, ondeelbare, buitenmaatse en hoogwaardige ladingen. In de internationale handel is het vaak noodzakelijk om bovenop het produceren van de goederen deze ook te kunnen leveren bij uw klanten.

Dit is waar LPC uw bedrijf kan helpen!
Wij zijn gevestigd in Breda en opgericht in 2018 als onderdeel van de Liburnia Group in Kroatië (sinds 2004 de regionale marktleider in project cargo transport & logistiek), en hebben meer dan 20 jaar ervaring hierin. Naast uitzonderlijk vervoer zijn we ook actief in het vervoer per (special) container van en naar diverse andere continenten. Naast onze eigen vestigingen in Rijeka, Zagreb, Breda en Praag werken wij nauw samen met gespecialiseerde branche netwerken, hierdoor zijn wij in staat u te bedienen in de meeste landen ter wereld en is doorvoer tot op eindbestemming waar uw klant dat wenst vaak mogelijk.

De Liburnia group beschikt over een eigen vloot van meer dan 35 trucks en 60 trailers voor uitzonderlijk vervoer over de weg. Wij bieden u ook opslag, overslag, douaneformaliteiten, stuffing/stripping/uitleveren van containers, transportverzekering etc. aan. Zowel met onze leveranciers als met onze klanten willen wij langdurige relaties opbouwen gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect waarbij er voor alle betrokken partijen winst te behalen valt.
Onze klanten zijn onder andere actief in staalconstructie, de (haven en waterwegen) bouw, producenten van transformatoren, modulaire units voor data opslag/transmissie of huisvesting.

Ook voor forwarders bieden wij onze onafhankelijke makelaars diensten aan voor het bevrachten van schepen. Wij treden hierbij dan op als “chartering brokers” of indien gewenst als bevrachter “charterer” zelf. Dit kan vaak al voor relatief kleine kwantiteiten als deellading ondergebracht worden bij gerenommeerde rederijen. Natuurlijk verzorgen wij desgewenst de nodige (aansprakelijkheid) verzekeringen hiervoor.

Onze focus ligt niet alleen op het goedkoopste tarief, maar vooral op de veiligheid van de waardevolle lading met topservice. Om een idee te krijgen van ons “track record” en accreditaties neem een kijkje op onze website.

U kan ons vrijblijvend benaderen om (complexe) transporten aan te bieden die u in staat zullen stellen uw afzetmarkt te vergroten. Wij hopen u te ontmoeten op één van de BOB borrels, want naast werk genieten wij natuurlijk ook graag van Brabantse gezelligheid!


Contactgegevens
Grote Huiswei 4
4847 GA Teteringen
T: 06-24848385
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -