< Terug naar alle leden

Anycoin Direct Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Koop, Verkoop, Bewaar en Swap Cryptocurrency
a bit smarter. a bit easier.

Anycoin Direct is een van de oudste crypto brokers van Nederland. Een betrouwbaar platform dat al sinds 2013 cryptocurrency toegankelijk maakt voor iedereen. Met meer dan 500.000+ gebruikers zijn we dan ook niet meer weg te denken uit het Europese cryptolandschap.

Het kopen van crypto hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Daarom hebben we een platform ontwikkeld waarbij gebruiksvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staat. Dankzij ons stapsgewijze proces kun je eenvoudig cryptocurrencies kopen, verkopen, bewaren en traden voor een lage prijs.

Trade crypto hoe je maar wilt en wanneer je maar wilt

Handel met je Wallet
Koop cryptocurrency en verstuur de coins naar je persoonlijke wallet, exchange-account of Ledger. Selecteer het bedrag in de exchange-balk hierboven en voer je wallet-adres in.

Anycoin Direct Vault
Traden met de Vault
Met je persoonlijke Anycoin Vault kunnen alle transacties geïnitieerd worden vanuit één gemakkelijk navigeerbaar overzicht. Traden met de Vault is goedkoper omdat je de netwerktransactievergoeding niet hoeft te betalen. Snel, gemakkelijk, veilig.

Traden met onze App
Eindelijk een crypto-app voor iedereen! Download de Anycoin App, de meest gebruiksvriendelijke manier om crypto te verhandelen. Je vindt onze app in de App Store en Google Play Store. Een beetje slimmer. Een beetje gemakkelijker.

Wij zijn Anycoin Direct!
Het was 2013, toen wij (Julian, Bram en Lennert) voor het eerst hoorden over Bitcoin. Een gedecentraliseerde en grenzeloze valuta? Het hele concept klonk ons als muziek in de oren! Direct op dat moment besloten we om Bitcoin te kopen. Maar hoe koop je zoiets? Wat is een wallet? Naarmate de avond vorderde realiseerden we ons al snel dat het kopen van Bitcoin een hoop gedoe met zich mee bracht. Toen Bram twee en twee bij elkaar optelde, zei hij het volgende: "Ik geloof dat wij dit beter kunnen." Het idee van Anycoin Direct was geboren.

"Wij geloven er heilig in dat digitale valuta en blockchain technologie de toekomst zullen veranderen, op welke manier dan ook."

In 2021 zijn we overgestapt van onze vertrouwde oude website, naar het gloednieuwe platform dat je voor je ziet. In plaats van een statische pagina, bieden we nu een stap-voor-stap proces dat je door het kopen en verkopen van cryptocurrencies begeleidt. We hebben een ‘persoonlijk’ ontwerp geïmplementeerd waarin je over de gehele website onze medewerkers kunt vinden. Een slimme support-assistent helpt je met alle vragen die je tijdens het proces kunt hebben. Bovendien bieden we diepgaande informatieve pagina's voor elke coin die we aanbieden. Op deze manier kun je leren, browsen en investeren in elke cryptocurrency. Maar dan binnen een vertrouwde omgeving. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, biedt onze live-chat service persoonlijke assistentie, iedere dag van de week.

Bij Anycoin Direct
- Maken wij crypto gemakkelijk.
- Geloven wij in de future of finance.
- Werken we graag met mensen die op één lijn zitten.
- Vinden we onze service het allerbelangrijkste
- Werken we hard (maar houden er ook van om af en toe te ontspannen)


Contactgegevens
Marshallweg 5
5466 AH Veghel
T: 0413-747174
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -