< Terug naar alle leden

Quality REStyling Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

QUALITYRESTYLING
FOTOGRAFIE - FILM - STYLING - GRAFISCH DESIGN
In een maatschappij die zo verzadigd is met afbeeldingen en video’s als in onze huidige tijd, loop je als ondernemer het risico overstemd te worden door de miljoenen andere stemmen en beelden die allen strijden om aandacht.

Dat maakt dat in dit nieuwe digitale landschap het noodzakelijk is uw verhaal zo visueel meeslepend en zo aantrekkelijk mogelijk neer te zetten.

MY TOOLS FOR VISUAL STORYTELLING
Fotografie is zoveel meer dan alleen een mooi plaatje. Het is een vorm van 'storytelling', verhalen vertellen, door middel van beelden. het is het overbrengen van een boodschap of emotie in een enkel shot of de hele levenscyclus in een serie van beelden.

Van een eenvoudige weergave, het in beeld brengen van een actie of handeling, tot aan de kunst van cinematografie. Cinematografie bepaalt het gehele uiterlijk en de sfeer van het visuele verhaal, de tool voor het boeien van uw publiek!

Grafisch design om de visuele inhoud van berichten op een professionele manier te communiceren. Door het toepassen van visuele hiërarchie en lay-outtechnieken op een profesioneel creatieve manier blijft de boodschap beter beklijven.

OVER MIJ
Hi, ik ben Anja Hulsbos-Bouwmeester. Specialist in fotografie, film, styling & design. Geboren en getogen in het prachtige Haarlem, opgeleid aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag.

Qualityrestyling ben ik gestart toen de huizenmarkt op slot zat en er veel behoefte was voor het verkoop klaarmaken van woningen. De huizenmarkt heb ik inmiddels achter mij gelaten en restyling breder ingezet. Dus ook voor mij een nieuwe look en een vers verhaal. Het restylen van huisstijlen, websites en het fotograferen en filmen van producten, diensten en merken werd mijn core business. Mijn creatieve aanpak op het gebied van fotografie, film, design en styling bleek een shot in de roos. Met mijn nuchtere en realistische aanpak zorg ik voor de meest optimale presentatie van uw boodschap, uw product of website.

DE MAGIE VAN EENVOUD
De smaak van een goed verhaal en de kracht van een mooie boodschap komen samen in beeld, in film en fotografie. The art of visual storytelling is het overbrengen van het juiste gevoel en het uitbeelden van uw verhaal met smaak en aandacht!

WANT TO BREAK THROUGH THE NOISE?
Elk bedrijf heeft een uniek verhaal te vertellen, producten en of diensten aan te bieden, maar is uw bedrijf nog herkenbaar en zichtbaar in het huidige digitale landschap?

Een sterk verhaal en mooie cinematografie zijn een winnenden combinatie voor elke ondernemer! Wilt u weten hoe dat er voor u uitziet?


Contactgegevens
Weidepracht 19
4882 CA Klein Zundert
T: 06-11157367
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: -