< Terug naar alle leden

Bonkend. Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

Bonkend is jouw branding agency. Wij creëren merkbeleving en gaan op zoek naar het unieke verhaal van jouw merk.

Jouw merk en Bonkend
Door op een fijne manier samen te werken worden ideeën sterker en lopen de projecten soepeler. Met elkaar op zoek gaan naar de kracht en uniciteit van een merk. Terwijl we dat doen, maken we plezier en dagen we elkaar uit. Want alleen zo willen we met elkaar, en met onze opdrachtgevers samenwerken. En dat zie je terug in het resultaat. Elkaar blijven inspireren! Dat is waar wij blij van worden en iedere dag ons bed voor uit komen!

Creatief team, inspirerende locatie
Bonkend is gevestigd op het inspirerende terrein van Sectie-C in Eindhoven. De uitstraling en creativiteit van het terrein is overal te voelen. Dat leidt tot supervette concepten, vrolijke mensen en positieve vibes.

Bonkend bestaat uit getalenteerde vakidioten, vrijdenkers en mooimakers, in hart en nieren.

Onze creatieve ideeën
beginnen bij jou.
Jouw kennis en perspectief. Jouw overtuiging en geloof. Jouw drive en eigenaardigheden, dat waar jij je bed ’s ochtends voor uitkomt. Dat gecombineerd met onze creatieven zorgen voor een samenwerking waar je blij van wordt. Het leidt namelijk tot betere ideeën en gelukkigere mensen. Dat is hoe creativiteit werkt. Zo creëren we Happy Brands!

Wij willen graag met je samenwerken
Het is altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, dus twijfel niet en neem gerust contact met ons op via info@bonkend.nl of bel ons op +31 40 787 29 69.


Contactgegevens
Daalakkersweg 16-02
5642 JA Eindhoven
T: 040-7872969
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -