< Terug naar alle leden

Fleet Control Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Lease

Bedrijfsomschrijving

Fleet Control Nederland is een pur sang wagenparkbeheerder en heeft als doel bedrijven en hun berijders te ontzorgen op alle gebied van mobiliteit, leasing en wagenparkbeheer.
Dit voor hun leaseauto’s, tijdelijke auto’s, autoregeling, verduurzaming en alles wat hierbij komt kijken. Onze activiteiten zijn te verdelen in:
• Wagenparkbeheer met externe leasemaatschappijen
• Eigen beheer voor Fleetowners met een eigen wagenpark
• Inzet tijdelijke voertuigen via Flex-lease
• Mobiliteitsadvies

Wil je eens weten wat de toegevoegde waarde voor jouw bedrijf kan zijn of wil je eens kennismaken? Bel of mail ons en we maken een afspraak.

Het team
Wij zijn een club van gedreven en enthousiaste dienstverleners en houden van een persoonlijke benadering. We zijn no nonsens, een tikje eigenzinnig en weten van aanpakken. Met ons communiceren is lekker laagdrempelig want we zijn eerlijk, transparant en houden van een helder verhaal. Ondanks dat we niet op de payroll van de klant staan functioneren we en voelen we ons als een medewerker van het bedrijf. Het klant- en berijdersbelang staat voor ons voorop.

Wagenparkbeheer
Het beheren van een wagenpark met meerdere leasemaatschappijen gaat niet vanzelf. Dit vergt veel tijd, kennis en organisatievermogen. Wij pakken dat op voor de klant en zorgen er voor dat alles conform het gewenste beleid verloopt. Hiermee realiseren we gemak, ontzorging en kostenbesparingen. Door onze korte lijnen zijn we altijd bereikbaar voor berijders en andere partijen waardoor we snel kunnen schakelen en de juiste ondersteuning kunnen bieden.
Happy drivers, happy Company☺

Eigen beheer Fleetowners
Een wagenpark in eigen beheer is vaak de beste manier om een wagenpark te exploiteren. Maar hier komt veel bij kijken en je hebt hier de benodigde kennis en ervaring voor nodig. Fleet Control kan hierbij ondersteunen door alle operationele- administratieve en financiële werkzaamheden voor de klant te verzorgen. Door onze werkwijze heeft de klant de regie en verzorgen wij het wagenpark als ware het onze.

Flex-lease
De mobiliteitsbehoefte verandert in een razend tempo. Steeds meer mensen werken hybride en hebben met betrekking tot mobiliteit behoefte aan flexibiliteit. Men wil vaak geen langjarig leasecontract meer.
Met Flex-lease verzorgen we de tijdelijke inzet van voertuigen voor medewerkers in hun proeftijd, medewerkers die geen langjarig contract willen of voor wat voor reden dan ook. Alles wordt hierbij door Fleet Control verzorgt. Dit van brandstofpasje tot aflevering.
Jij vraagt, wij draaien!

Mobiliteitsadvies
De mobiliteitsbehoefte verandert en veel bedrijven worstelen hoe hier mee om te gaan. Je wilt je wagenpark verduurzamen, autoregeling updaten, werkwijzen aanpassen en noem maar op. Er komt vaak veel bij kijken. Door, vanuit de praktijk, hier samen met de klant naar te kijken kunnen een op maat gemaakte oplossing brengen en implementeren.


Contactgegevens
Balkbrug-Oost 157
5236 PW 's-Hertogenbosch
T: 073-8200733
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -