< Terug naar alle leden

Winstgevers Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

De beste websites voor onze vrienden
Wij geloven dat jouw website een verlengstuk is van de onderneming. Daarom maken wij websites die jou ondersteunen en bijdragen aan een efficiëntere manier van werken. Winst is meer dan alleen geld!

De beste beveiliging voor jouw website
Een veilige server is de fundering van jouw website. Onze vrienden van Shockmedia zorgen voor een uiterst veilige omgeving waar wij mee werken. Omdat wij alleen het beste willen voor onze vrienden hebben wij hoge eisen gesteld aan de beveiliging en snelheid. Dit onderstrepen wij met de ISO27001, NEN7510 en ISO9001 certificering waaraan onze servers voldoen. Zo zijn jouw gegevens en die van je klant altijd veilig.

Professionele foto- en videografie
Onze professionele vriend Jerald de Leeuw van “De Leeuw Media” verzorgd al ons beeldmateriaal (fotografie, videografie & droneshots). Jerald is een jonge en getalenteerde professional die altijd zorgt voor unieke beelden waarmee onze vrienden zichzelf onderscheiden. Ook hij ziet zijn klanten als vrienden en zet graag dat stapje extra.

Usability (experience)
Als je kijkt naar ons product “website” wordt één ding al heel snel duidelijk: gebruiksvriendelijkheid. Wij houden van websites die doen waarvoor ze gemaakt zijn. Dit kan zijn van het vinden van nieuwe klandizie tot aan het automatiseren van een offerteformulier zodat jouw calculator sneller een offerte uit heeft gebracht. Deze visie helpt ons winst te maken op allerlei vlakken:
- Klanttevredenheid
- Bezoekersaantallen
- Tijdwinst (automatisering)
- Omzet (€€)

Trots op onze websites
Wij maken uitsluitend producten waar wij trots op zijn. Door dit standpunt in te nemen, leggen wij de lat steeds hoger. Sterker nog: wanneer wij verbeterpunten zien in usability, webdesign of klantreis dan zijn we er niet vies van om deze kosteloos aan te pakken. De standaard van een Winstgevers website is hoog en hoort die status te behouden, het is tenslotte een website voor onze vriend en voor vrienden doe je alles.

Maandelijkse rapportage
Iedere maand of kwartaal bekijken we samen wat de resultaten zijn geweest. Het interval van deze rapportage geef je zelf aan. Zo zien we wat er goed is gegaan maar nog belangrijker: wat er fout is gegaan. Door deze gebeurtenissen te meten, bouwen we verder aan jouw website en optimaliseren we hem voor jouw specifieke bezoekers.


Contactgegevens
Dorpsstraat 98
4711nj Sint Willebrord
T: 076-7002236
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000