< Terug naar alle leden

YoungCapital Den Bosch Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Hoe het begon
In 2000, toen Bram Bosveld, Hugo de Koning en Rogier Thewessen nog studeerden, zochten ze een bijbaantje. Online bleken ze niets te kunnen vinden, en dus richtten ze zelf een jobboard op: Studentenwerk. Werkgevers plaatsten hun vacatures en studenten solliciteerden online. Makkelijk, snel en doelgericht.

Op een dag, op de zolderkamer, had Bram een werkgever aan de lijn. “Doen jullie ook aan uitzenden?” vroeg de werkgever. “Jazeker”, antwoordde Bram, om daarna te roepen: “Jongens, we gaan uitzenden!” Een nieuw soort uitzendbureau was geboren.

Online het beste vindbaar
Gewoon doen, dat kenmerkt ons bedrijf nog steeds. Dankzij deze mentaliteit groeide StudentenWerk uit tot YoungCapital: een recruitmentbureau met meer dan 20.000 kandidaten per week aan het werk. We hebben de grootste jongerendatabase van Europa en zijn online beter vindbaar dan welk Nederlands uitzendbureau dan ook.

Wij denken in kansen
Net als onze oprichters, denken wij in kansen. En we grijpen ze ook. YoungCapital is onderdeel van The Works, een internationale groep met merken die als doel hebben om álle mensen aan het werk te helpen. En dat doen we goed. Zo groeit YoungCapital Duitsland keihard, is ons StudentJob-netwerk actief in tien Europese landen en hebben we een detachering- en opleidingslabel YoungCapital NEXT. Met Jobbird.com hebben we een van de grootste recruitmentplatforms van Nederland. Vanuit ons fund is freelancersplatform YoungOnes ontstaan. En DASH is de tech accelerator van The Works.

Proud to grow
De afgelopen jaren was de groei van YoungCapital niet te stoppen. We staan op plek vijf in de lijst snelst groeiende bedrijven en zijn in drie jaar tijd van 500 naar 1.300 medewerkers gegaan. En we mogen zeggen dat we op #1 van de MT500 staan in de categorie Uitzendbranche & Executive. We zijn vooral trots op onze groei, omdat het onze eigen mensen veel kansen biedt om zichzelf te ontwikkelen en mee te groeien.

We practice what we preach
Al bijna twintig jaar zijn wij de schakel tussen jongeren en bedrijven. Logisch misschien, want we begonnen met studentenbaantjes. Maar het is ook een bewuste keuze: wij geloven in de kracht van jongeren. Met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar zijn we tenslotte zelf het levende bewijs van wat jongeren kunnen bereiken.

Onmisbaar voor vernieuwing
Wij zien dat jongeren en werkgevers veel van elkaar kunnen leren. Werkgevers hebben de ervaring en de vakkennis, jongeren stellen verfrissende vragen. Zij zitten nog niet vastgeroest in patronen en zijn daarmee onmisbaar voor elk bedrijf dat wil vernieuwen.

Leer ons kennen
Wie werkt met YoungCapital, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. We zijn fan van leren in de praktijk en durven ook fouten te maken. Daar leer je tenslotte het meeste van. Bovendien hebben we plezier in wat we doen. Kom eens bij ons langs, dan voel je het direct.


Contactgegevens
Statenlaan 2
5223 LA 's-Hertogenbosch
T: 073-6875252
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: -
Jaaromzet: -