< Terug naar alle leden

Dekker Technical Products Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Dekker Technical Products, dè specialist voor het automatiseren van ramen, luiken, kleppen, louvres en vele andere beweegbare elementen in de gebouwde omgeving!

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid pakket componenten voor het automatiseren van bijvoorbeeld dak-, gevel en interieurelementen. Wij kunnen u echter ook complete geautomatiseerde elementen leveren zoals; ramen, lichtkoepels, vloerluiken, RWA dak- en gevel ventilatieunits en nog veel meer.

Onze producten worden vooral toegepast in systemen voor o.a. Natuurlijke Ventilatie (NV), Natuurlijke Rook en Warmte Afvoer (N-RWA), Klimaatbeheer, Daglichttoetreding, Mindervaliden (MIVA) en extra comfort.
Veiligheid en gezondheid spelen in de veel van deze toepassingen een hoofdrol. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij werken daarom alleen met de beste producten en fabrikanten. Een aantal van deze fabrikanten zijn Simon-PROtec, Hautau, UCS, Master, Nekos, Caoduro en Triplo-Q.

Bent u op zoek naar een standaard of maatwerkoplossing die bijdraagt aan het creëren van een gezonde, veilige, comfortabele of energiezuinige woon- en/of werkomgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Wie wij zijn....
Dekker Technical Products is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor het automatiseren van beweegbare elementen in de gebouwde omgeving. Hierbij moet u vooral denken aan oplossingen voor het automatisch openen, sluiten, vergrendelen, ontgrendelen en laten bewegen van dak- en gevelelementen, interieurdelen etc.

Met onze producten en diensten willen wij graag een steentje bijdragen aan het creëren "slimme gebouwen" die niet alleen duurzaam zijn, maar die tevens bijdragen aan een betere veiligheid, zekerheid, gezondheid en comfort voor mens en dier.

Onze roots....
Na bijna 14 jaar diverse technisch-commerciële functies in loondienst te hebben gehad bij o.a een gespecialiseerde groothandel in bouwbeslag, heeft Wilco Dekker in augustus 2008 Dekker Technical Products opgericht. De core-business was het bedenken en leveren van speciale hang-en sluitwerkconcepten voor (metalen) gevelelementen en/of situaties waar standaard hang- en sluitwerkproducten niet (meer) toereikend waren.
De afgelopen jaren heeft Dekker Technical Products aan mooie en uitdagende projecten mogen werken in binnen- en buitenland. Ook is er in deze periode veel veranderd in de bouwwereld. Zo worden er bijvoorbeeld steeds meer beweegbare, interactieve en kinetische gevels (en daken) ontworpen, zodat optimaal geprofiteerd kan worden van natuurlijke bronnen om een gebouw bijvoorbeeld te kunnen koelen, verwarmen en ventileren.

Vanwege deze marktontwikkelingen is Dekker Technical Products zich steeds meer gaan specialiseren in het automatiseren van voornamelijk dak- en gevelelementen en is dit inmiddels de hoofdactiviteit geworden van ons bedrijf.

Onze visie....
De roep om gebouwen energieneutraal, circulair, veiliger, gezonder en comfortabeler te maken zal de komende jaren alleen maar toenemen. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook bij renovatieprojecten zullen dit zeer belangrijke punten zijn. Om deze reden zijn wij er van overtuigd dat de opkomst van slimme, interactieve dak- en gevelelementen aan de vooravond staan van een niet te stuiten opkomst.

Gevelbouwers en constructeurs zullen hierdoor steeds meer te maken krijgen met het automatiseren van gevelelementen en de daarbij behorende producten, regels en vraagstukken. Zo zullen bijvoorbeeld gevelelementen steeds vaker aan de Machinerichtlijnen moeten voldoen, zullen monteurs in de werkplaats met elektromechanische componenten te maken krijgen en zal de gevelinstallateur regelmatig met een tablet of laptop de bouwplaats moeten gaan betreden om geautomatiseerde ramen of luiken in te regelen.
Steeds vaker zal het construeren, produceren en monteren van dak- en gevelelementen een kruising gaan vormen tussen werktuigbouwkunde, bouwkunde en elektrotechiek.

Ons toekomstbeeld is dat Dekker Technical Products een substantiële bijdrage levert aan de ontwikkeling en tot stand brenging van geautomatiseerde dak- en gevelelementen die nodig zijn om gebouwen intelligenter, schoner, veiliger, gezonder en comfortabeler te maken.

Onze missie....
Samen met u de beste "slimme" dak- en geveloplossingen creëren en leveren die de veiligheid, zekerheid, gezondheid en comfort voor mens en dier verhogen en die een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving,

Hierbij staan bij ons de volgende punten centraal:

- Samenwerking
- Kwaliteit
- Innovatie
- Continuïteit
- Rentabiliteit

Onze klanten...
Onze producten en diensten leveren wij voornamelijk aan gevelconstructeurs, systeemhuizen, aannemers, installatie- en montagebedrijven binnen Europa, maar inmiddels kunnen wij ook interieurbouwers, carrosseriebedrijven en jachtenbouwers tot onze klantenkring rekenen. Daarnaast zijn er steeds meer architecten, projektontwikkelaars en bouwtechnische buro's die de weg naar ons weten te vinden voor advies op maat over oplossingen en toepassingen in hun projekten.


Contactgegevens
Eindsepad 21
4911 AP Den Hout
T: 0162-785245
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -