< Terug naar alle leden

Dekker Technical Products Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Dekker Technical Products, dè specialist voor het automatiseren van ramen, luiken, kleppen, louvres en vele andere beweegbare elementen in de gebouwde omgeving!

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid pakket componenten voor het automatiseren van bijvoorbeeld dak-, gevel en interieurelementen.
Ook met complete geautomatiseerde bouwelementen zoals; ramen, lichtkoepels, vloerluiken, RWA dak- en gevel ventilatieunits kunnen wij u van dienst zijn.

Onze producten worden vooral toegepast in systemen voor o.a. Natuurlijke Ventilatie (NV), Natuurlijke Rook en Warmte Afvoer (N-RWA), Klimaatbeheer, Daglichttoetreding, Mindervaliden (MIVA) en extra comfort.

Veiligheid en gezondheid spelen in de veel van deze toepassingen een hoofdrol. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij werken daarom alleen met de beste producten en fabrikanten. Een aantal van deze fabrikanten zijn Simon-PROtec, Hautau, UCS, Master, Nekos, Caoduro en Triplo-Q.

Bent u op zoek naar een standaard of maatwerkoplossing die bijdraagt aan het creëren van een gezonde, veilige, comfortabele of energiezuinige woon- en/of werkomgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!


Contactgegevens
Eindsepad 21
4911 AP Den Hout
T: 0162-785245
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -