< Terug naar alle leden

Kwartiermakers in de Bouw Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Hoe maak je sociale woningbouw betaalbaar? Hoe stap je over van aardgas naar een duurzame energiebron? Hoe bouw je circulaire woningen? En hoe zet je een innovatieve samenwerking op tussen partijen. Een greep uit de vragen waar wij ons dagelijks vol enthousiasme mee bezig houden.

Als Kwartiermakers in de Bouw zijn we experts op gebied van energietransitie en innovatieve programma’s waarin wordt ingezet op ondernemende samenwerkingen en opschalings-programma's. We houden ons bezig met de ontwikkeling van markten, programmaregie, klankborden en het coördineren van co-creatie processen. Dat doen we altijd met ons groot netwerk op een verrassende, vernieuwende, opschaalbare en deelbare manier... en met veel humor.

WAT WE DOEN KWARTIERMAKEN

VERKENNEN
Als Kwartiermaker gaan we graag met je op verkenningspad om tot een energieneutrale woon- en werkomgeving te komen. Middels creatieve werkvormen ontstaat er op een natuurlijke manier een versnelling naar concrete acties.

VERBINDEN
Verbindingen leggen zit in ons DNA. Hierdoor hebben we een groot netwerk opgebouwd, die actief betrokken zijn bij vraagstukken. We brengen enerverende samenwerkingen tot stand middels inventieve instrumenten en werkvormen.

ONTWIKKELEN
Met het ontwikkelen van nieuwe markten en nieuwe organisatiemodellen weten we wel raad! Middels teambuilding, systeemintegratie en onze Versnellingsstudio brengen we samen jouw idee verder, zodat het een ‘serious business’ wordt.

LANCEREN
Je bent bijna klaar om te lanceren. Bij een nieuw product of concept is feedback erg belangrijk. Lanceermomenten vragen daarom om een goede strategie en uitvoering. Samen zorgen we voor een verdieping en een sterker eindresultaat.

OVER ONS
Wij zijn Kwartiermakers in de bouw, enthousiaste en bovenal creatieve matchmakers. Een beetje eigenwijs, nieuwsgierig en altijd op zoek naar uitdagingen. We zetten onze kennis, onze ervaring en ons netwerk in om kansrijke ontwikkelingen te concretiseren, marktkansen te vergroten en perspectiefrijke projecten tot een succes te maken. Daarbij maken we gebruik van de kansen op gebied van bouw en duurzaamheid. Samen werken we met trots en plezier aan baanbrekende initiatieven in de bouw voor een duurzame transitie.


Contactgegevens
De Beverspijken 15
5221 EE 's-Hertogenbosch
T: 084-4300051
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €250.000 - €500.000