< Terug naar alle leden

Hype Heroes Branche: Lifestyle en retail, Mode

Bedrijfsomschrijving

HYPE HEROES HERENMODE IN DEN BOSCH
Bij Hype Heroes in Den Bosch koop je de mooiste kleding For The Gentleman Rebel. Wij hebben artikelen van mooie prijs kwaliteit verhouding, waardoor je er altijd stijlvol bijloopt. Daarnaast hebben we ook veel duurzame producten. Ontdek het nu!

Over ons
Hype Heroes is dé mode- en lifestyle winkel voor de moderne gentleman, de streetwise rebel en de urban samurai. Wij bieden iedereen een collectie aan stoere, betekenisvolle en trendy merken in de herenkleding, lifestyle en interieur producten. We zijn gevestigd in het mooie en levendige centrum van Den Bosch, aan de Vughterstraat 29.

De merken die we aanbieden zijn bekende grote merken als Diesel en Replay, die innovators zijn in jeans. Maar denk hierbij ook aan Benzak, voor de selvedge/dry denim liefhebbers. Naast deze grote merken, bieden we ook kleinere trendy merken aan die elk seizoen veranderen. We streven naar een betere wereld door altijd op zoek te gaan naar duurzame items die we onze klanten aanbieden. Dit doen we met merken als Kings of Indigo, Kuyichi en A-dam Underwear. Ondertussen proberen we een eerlijke prijs en kwaliteit balans te behouden. We vinden dat mode niet echt duur hoeft te zijn, we geloven dat elke laag van de samenleving in staat moet zijn om coole modieuze kleding te dragen. Zolang het maar eerlijk geproduceerd is en naar duurzaamheid streeft. 

Hype Heroes wordt zorgvuldig bewaakt door David en zijn team van professionals. Hype Heroes werkt alleen met mensen die ofwel een professional zijn of in opleiding zijn om in de detailhandel of mode te werken.

Bij ons worden alle jonge geesten van alles bijgebracht wat er te weten valt over modemerken en de productie van deze verschillende merken. Op deze manier kunnen we de klanten eerlijk uitleggen waar ze voor betalen.

Duurzame producten
Bij Hype Heroes begeleiden we je om te duiken in de milieuvriendelijke manier van winkelen. Duurzaamheid is nu belangrijker dan ooit. Met de veranderingen in de wereld is het noodzakelijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Door middel van te investeren in duurzame producten, gaan jouw kledingstukken langer mee. Hierdoor koop je minder vaak nieuwe artikelen, dat weer leidt tot minder vervuiling in de kledingindustrie.

Duurzame merken bij Hype Heroes
Kom meer te weten over alle duurzame merken waar we van houden. Ontdek de merken met de meest milieuvriendelijke manier van productontwikkeling. Alle onderstaande producten bevatten duurzame bronnen en maken de wereld een klein beetje beter. Een paar voorbeelden hiervan zijn Benzak, Hot&Tot en Woodbird.

A-dam Underwear duurzaam ondergoed
A-dam Underwear streeft naar eerlijke productiemethoden voor onderbroeken. Zo gebruiken ze vriendelijke stoffen, uitstekende arbeidsomstandigheden en schone productiemethoden in de bedrijfsprocessen. Het merk moedigt dan ook iedereen aan om hun passie te blijven volgen, zolang ze onderweg niet of niemand schaden.

Duurzame kleding van Selected Homme
Een merk die zich zeer bewust is van het feit dat de kledingindustrie een vervuilende invloed heeft op het milieu. Hierdoor houden ze zoveel mogelijk rekening met duurzame productie. Elke nieuwe collectie moet duurzamer geproduceerd worden dan de vorige, dat is het doel.

Kuyichi duurzame collectie
Kuyichi probeert veel kleding te maken van 100% biologisch katoen. Dit is wanneer het zonder chemische meststoffen en pesticiden wordt verbouwd. De pesticiden vervuilen de bodem en het water. Er worden regelmatig ook dieren mee gedood, maar het kan ook schadelijk zijn voor de mens. Bovendien zorgt biologisch katoen voor 60% minder CO2-uitstoot dan conventioneel katoen.

Duurzame kleding bij Hype Heroes Den Bosch
In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.


Contactgegevens
Vughterstraat 29
5211 EX 's-Hertogenbosch
T: 073-7370404
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -