< Terug naar alle leden

Jan de Rijk Logistics Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Opslag & logistiek

Bedrijfsomschrijving

Als logistiek bedrijf nemen we de hele supply chain voor je uit handen. Internationaal én nationaal. That’s how!

Het alles in één logistiek bedrijf
Jan de Rijk is één van de meest toonaangevende logistieke bedrijven van Europa. Wij zijn werkzaam in 9+ markten (van retail tot healthcare en life sciences) en onderverdelen onze gevarieerde werkzaamheden in vijf toegankelijke diensten.

INTERNATIONAAL TRANSPORT
Vervoer door heel Europa
Producten vervoerd door heel Europa; van producent of warehouse naar de retailer. Maar wel met een betrouwbare oplossing voor internationaal transport. Zeker wanneer de lading urgent of op een andere manier kwetsbaar is. Kies dan ook internationaal transport waarbij je profiteert van het netwerk van een internationale vervoerder, waarbij je kunt vertrouwen op hun expertise.

CONTRACT LOGISTICS
Jouw logistieke oplossing op maat
Contract Logistiek totaaloplossing
Handelen in Europa gaat gepaard met meerdere logistieke uitdagingen. Van het regelen van het transport (via de weg, het water of de lucht), tot aan de opslag in binnen- en buitenland en de regels van de douane in verschillende landen. Je hebt je handen al vol aan je dagelijkse werkzaamheden en hebt geen tijd om dit uitgebreid uit te zoeken. Contract Logistics van Jan de Rijk helpt je hierbij.

INTERMODAAL TRANSPORT
Economische en duurzame
logistieke dienstverlening
Intermodaal Transport
Je bent bewust van de ecologische voetafdruk van je bedrijf en wil meer aandacht besteden aan duurzaamheid. Milieuvriendelijk transport speelt daar een grote rol bij. Maar je wil niet dat de kosten voor logistiek omhooggaan. Intermodaal transport van Jan de Rijk kan een oplossing voor je zijn.

BENELUX TRANSPORT
Binnen 24 uur geleverd
Benelux transport
Je hebt een belangrijke zending die je zo snel mogelijk op de juiste plek wil krijgen. Je handelt uitsluitend met landen uit de Benelux en bent op zoek naar een partner die voor jou het transport uit handen wil nemen voor die landen. Bekijk dan vooral de Benelux transportmogelijkheden bij Jan de Rijk Logistics.

FREIGHT SOLUTIONS FORWARDING
Jij de uitdaging, wij de oplossing
Freight Solutions
Een nieuwe naam voor een vertrouwd adres: Har Vaessen Expeditie uit Swalmen gaat verder als Jan de Rijk Freight Solutions!

Op dit moment kost het vinden van de juiste vervoerder voor jouw logistieke proces te veel tijd. Je raakt ook geld kwijt door verschillende logistieke partners aan te haken om een zending van A naar B te brengen. En die stress die erbij komt kijken? Daar wil je zo snel mogelijk een einde aan maken. Laat je logistieke vraagstuk maar over aan het Freight Solutions team van Jan de Rijk.

Kies Jan de Rijk voor transport en logistiek
Bij Jan de Rijk draait het om ontzorgen van de hele supply chain. Van het vervoeren van de grondstoffen per boot naar het vervoeren van het eindproduct naar de retailer. Wij zorgen dat al je materialen of producten op tijd en veilig op de plaats van bestemming aankomen.

Als innoverend logistiek bedrijf staat duurzaamheid hoog op de agenda. We besteden dan ook veel aandacht aan duurzame logistiek. Als pionier in de logistiek zijn we druk bezig met het bedenken van duurzame oplossingen. Als vooruitstrevend logistiek bedrijf willen we immers onze ecologische voetafdruk verkleinen. That’s how!


Contactgegevens
Leemstraat 15
4705 RT Roosendaal
T: 0165-572572
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1971
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -